Τετάρτη, 08 Νοεμβρίου 2023 10:32

ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Με Στενωσιά σήμερα η Εράνη για τα προημιτελικά

Γράφτηκε από τον
ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Με Στενωσιά σήμερα η Εράνη για τα προημιτελικά

Ενα ματς για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Μεσσηνίας θα διεξαχθεί σήμερα…

Συγκεκριμένα στις 3 μ.μ. στο γήπεδο του Σουληναρίου η Στενωσιά θα υποδεχθεί την Εράνη στο πρώτο ματς της φάσης των “8”. Να θυμίσουμε πως πριν δύο εβδομάδες είχαν διεξαχθεί οι άλλες τρεις αναμετρήσεις. Τα αποτελέσματα ήταν τα εξής: Πάμισος – Πανθουριακός 0-0, Κορώνη – Τέλλος Αγρας 3-0 και Μιλτιάδης – Αστέρας Αρφαρών 7-0. Την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου έχουν οριστεί οι επαναληπτικοί αγώνες. Οσον αφορά το σημερινό ματς, τις δύο ομάδες τις χωρίζουν δύο κατηγορίες με την Εράνη να είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για να πάρει σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης από το πρώτο ματς.
Οι “πράσινοι” προέρχονται από την λευκή ισοπαλία στην έδρα τους με τον Βύζαντα Μεγάρων για την 9η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ’ εθνικής και θα  κοιτάξουν να πάρουν τη νίκη, ανεβάζοντας και την ψυχολογία τους εν όψει της συνέχειας. Ο προπονητής Θοδωρής Γιακαλής αναμένεται να κάνει αρκετές αλλαγές στο αρχικό σχήμα, δίνοντας συμμετοχή σε παίκτες που δεν έχουν παίξει πολύ έως τώρα, μιας και ακολουθεί την Κυριακή εκτός έδρας ματς με τον Ελλάς Σύρου.
Από την άλλη η Στενωσιά είναι στην 8η θέση της Β’ τοπικής με 7 βαθμούς σε 5 αγώνες και προέρχεται από την εκτός έδρας νίκη (1-2) στο Βλαχόπουλο.
Νέος προπονητής της Στενωσιάς είναι εδώ και λίγες ημέρες ο Παναγιώτης Μπιζίμης, που πήρε τη θέση του Παναγιώτη Βλαχογιάννη.
Διαιτητής της σημερινής αναμέτρησης θα είναι ο Κώστας Ψηλοπαναγιώτης, με βοηθούς τους Π. Νικολόπουλο και Χ. Γεωργαντά.