Τετάρτη, 08 Νοεμβρίου 2023 17:19

ΣΤΕΝΩΣΙΑ – ΕΡΑΝΗ 1-1: Στα Φιλιατρά θα κριθεί η πρόκριση

Γράφτηκε από τον
ΣΤΕΝΩΣΙΑ – ΕΡΑΝΗ 1-1: Στα Φιλιατρά θα κριθεί η πρόκριση

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε την Τετάρτη ο πρώτος προημιτελικός ανάμεσα στη Στενωσιά και την Εράνη στο γήπεδο του Σουληναρίου.

Οι Φιλιατρινοί προηγήθηκαν στο 11’ με την κεφαλιά του Μπάρκα, αλλά στο 40’ ο Θαν. Χρόνης με απευθείας εκτέλεση φάουλ από πλάγια θέση ισοφάρισε σε 1-1, που ήταν και το τελικό σκορ.
Ετσι η πρόκριση στα ημιτελικά θα κριθεί στη ρεβάνς που θα γίνει την προσεχή Τετάρτη στα Φιλιατρά. Η Στενωσιά, αν και ομάδα Β’ τοπικής, στάθηκε καλά απέναντι στην Εράνη που αγωνίζεται στη Γ’ εθνική και διατήρησε τις ελπίδες της για πρόκριση.
ΣΤΕΝΩΣΙΑ: Λύσσαρης, Κότι, Θεοδ. Γ. Χρόνης, Θεοδ. Σταματελόπουλος, Κυρ. Λυμπερόπουλος (46’ Στ. Καγιανάς), Θ.Ι. Χρόνης, Θεοδ. Καλογερόπουλος (92’ Θαν. Σταματελόπουλος), Θαν. Χρόνης (46’ Ηλιόπουλος), Ευαγ. Καλογερόπουλος (70’ Γιάνναρης), Κ. Λυμπερόπουλος (70’ Ρηγόπουλος), Π. Καγιανάς.
ΕΡΑΝΗ: Οικονομόπουλος, Σάμπσον, Λεβεντάκης (69’ Μπινιώρης), Μπάρκας, Πέππας, Σινάνι, Λακριντής (89’Περαματζής), Φλαριώτης (85’ Πλατάνας), Μπουλγκουρίδης, Γκεβόρι, Χάρμπας (46’ Τσερπές).

Τα αποτελέσματα των πρώτων προημιτελικών

Οι υπόλοιποι προημιτελικοί είχαν διεξαχθεί την Τετάρτη 25 Οκτωβρίου, ενώ οι ρεβάνς έχουν οριστεί για τις 15 Νοεμβρίου. Συνοπτικά τα αποτελέσματα στους πρώτους αγώνες είναι:
Μιλτιάδης – Αστέρας Αρφαρών 7-0
Ακρίτας Κορώνης – Τέλλος Αγρας 3-0
Πάμισος – Πανθουριακός 0-0
Στενωσιά – Εράνη 1-1