Παρασκευή, 10 Νοεμβρίου 2023 13:15

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Με απουσίες στη Μεθώνη

Γράφτηκε από τον
ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Με απουσίες στη Μεθώνη

 

Με καλή ψυχολογία από τις τρεις σερί νίκες με Πάμισο, Σπερχογεία, Κορώνη, αλλά και με απουσίες θα μεταβεί την Κυριακή στη Μεθώνη ο Πανθουριακός για να αντιμετωπίσει την ομώνυμη ομάδα.

Ο Τάκης Σακελλαρόπουλος στα πλάνα που ετοιμάζει δεν υπολογίζει στον Κουτσουρόπουλο που υπηρετεί την στρατιωτική του θητεία και στους τραυματίες Λιόλιο, Κουρεντζή, με τον δεύτερο να μείνει για καιρό εκτός δράσης, καθώς υπέστη ρήξη χιαστού.
Ακόμα ο γκολκίπερ Μπεσσής έχει ένα πρόβλημα με το δάκτυλο του χεριού του και η συμμέτοχη του κρίνεται αμφίβολη.
Ο Πανθουριακός θέλει να συμπληρώσει μεθαύριο καρέ επιτυχιών ώστε να παραμείνει στην κορυφή της Α’ τοπικής στην οποία βρίσκονται ακόμα ο Πάμισος, ο Μιλτιάδης, η Κυπαρισσία και η Α.Ε. Μάνης. Η Μεθώνη με 9 βαθμούς ισοβαθμεί στην 6η θέση με το Διαβολίτσι.
Η ομάδα του Τάκη Σακελλαρόπουλου μετρά 4 νίκες και 1 ήττα (από Μιλτιάδη) στις πρώτες πέντε αγωνιστικές και δείχνει ικανή να πρωταγωνιστήσει, ενώ είναι μέσα και στο στόχο του κυπέλλου. Την προσεχή Τετάρτη υπάρχει μάλιστα ο δεύτερος προημιτελικός με τον Πάμισο στο γήπεδο του Μεσσηνιακού. Το πρώτο παιχνίδι στη Μεσσήνη ολοκληρώθηκε ισόπαλο δίχως τέρματα και το εισιτήριο για τα ημιτελικά θα κριθεί στη ρεβάνς.