Σάββατο, 11 Νοεμβρίου 2023 14:21

Η Καλαμάτα με 10 παίκτες 3-0 τον Τηλυκράτη

Γράφτηκε από τον
Η Καλαμάτα με 10 παίκτες 3-0 τον Τηλυκράτη

Την πέμπτη νίκη στη Super League 2 και πρώτη με τον Μάκη Χάβο στον πάγκο, πανηγύρισε η Καλαμάτα επικρατώντας πριν από λίγο με 3-0 του Τηλυκράτη.

Η "Μαύρη Θύελλα" έφθασε εύκολα στο τρίποντο, παρότι από το 36' αγωνιζόταν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Δημόπουλου και ενώ το σκορ ήταν 1-0. Ο Ακόστα στο 31' έκανε το 1-0, ο Πασάς στο 69' το 2-0 και ο Κωστούλας στο 75' το 3-0. Οι γηπεδούχοι είχαν και δοκάρι σε σουτ του Τάτου στο 55', με τους φιλοξενούμενους να έχουν σε όλο το παιχνίδι μόλις μια ευκαιρία και να μην εκμεταλλεύονται σε καμία περίπτωση το αριθμητικό πλεονέκτημα για μία ώρα. Με τη σημερινή νίκη η μεσσηνιακή ομάδα έπιασε στην κορυφή του β' ομίλου της Super League 2 τα Χανιά, που αγωνίζονται αύριο, με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό Β'.

 

Το Liive του ματς

 

Τέλος στο ματς,. Καλαμάτα - Τηλυκράτης 3-0

 

93' Ο Ρόβας σκοράρει, αλλά το γκολ ακυρώνεται ως οφσάιντ.

81' Ολοκληρώνει τις αλλαγές η Καλαμάτα. Ο Ρόβας στη θέση του Πασά και ο Γρίβας στη θέση του Ακόστα. Δύο αλλαγές και ο Τηλυκράτης. Ο Καταγής στη θέση του Περιστέρη και ο Καραμπίκης στη θέση του Ρίζου.

78' Δύο αλλαγές για την Καλαμάτα. Βγαίνουν οι Βαλεριάνος, Τάτος και μπαίνουν οι Κωνσταντινόπουλος και Αρναρέλλης.

75' Γκολ η Καλαμάτα. Κόρνερ Τάτου, κεφαλιά Κωστούλα, με τον γκολκίπερ να αποκρούει και ενώ η μπάλα είχε περάσει τη γραμμή. 

70' Αλλαγή για τους φιλοξενούμενους. ο Σπανουδάκης στη θέση του Τόσκα.

69' Γκολ για την Καλαμάτα. Ο Πασάς με σουτ μέσα από την περιοχή γράφει το 2-0. Την ασίστ ο Ραπόζο, που από δεξιά τροφοδότησε τον έμπειρο επιθετικό.

Δύο αλλαγές για το Διαγόρα. Βγήκαν οι Κόκκορης και Γκουντρουμπής και μπήκαν οι Ντολανλτόνι και Κάτσης.

56' Μεγάλη ευκαιρία για τον Τηλυκράτη. Ο Μέντες έκανε κακή έξοδο, ο Γκουντρουμπής πλάσαρε και ο Μπαξεβάνος με το πόδι έδιωξε μπροστά από τη γραμμή.

55' Κάθετο δοκάρι για την Καλαμάτα, σε σουτ του Τάτου μέσα από την περιοχή.

Ξεκινά το δεύτερο ημίχρονο.

Ημίχρονο στο Στάδιο. Καλαμάτα - Τηλυκράτης 1-0 με το γκολ του Ακόστα από το 31'

38' Αλλαγή για την Καλαμάτα. Βγαίνει ο Καμπράλ και μπαίνει ο Μπαξεβάνος για να καλύψει το κενό στο κέντρο της άμυνας. Ετσι βγαίνει από νωρίς ο Καμπράλ, που ήταν ο πιο κινητικός παίκτης της Καλαμάτας και είχε την ασίστ στο γκολ

36' Ο Δημόπουλος βλέπει τη δεύτερη κίτρινη κάρτα για φάουλ στον Κόκκορη και αποβάλλεται από τον ρέφερι Μαχαίρα. Με δέκα παίκτες συνεχίζει η Καλαμάτα.

31 Γκολ για την Καλαμάτα. Ο Καμπράλ από αριστερά σέρβιρε στο δεύτερο δοκάρι για τον επερχόμενο Ακόστα, που δεν δυσκολεύτηκε από κοντά να στείλει με πλασέ την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

29' Πρώτη κίτρινη κάρτα, τη βλέπει ο Δημόπουλος για μαρκάρισμα στον Κόκκορη.

28' Φάουλ Ακόστα από αριστερά, ο Πσσάς πήρε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ από το κάθετο δοκάρι.

17'  Καλαμάτα - Τηλυκράτης 0-0, χωρίς τη μεγάλη φάση.

Η Καλαμάτα έχει πάρει από το ξεκίνημα, όπως αναμενόταν, την κατοχή.

5' Πρώτο σουτ στο ματς, από τον Βαλεριάνο, περνά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. 

Με δύο αλλαγές στην 11άδα η Καλαμάτα συγκριτικά με το προηγούμενο παιχνίδι στη Νεάπολη με τον Ιωνικό. Δεν παίζουν ο τραυματίας Μπαράλες και ο Μπενίτεζ και ξεκινούν οι Δημόπουλος και Καμπράλ.

Σέντρα στο ματς.

Λίγος κόσμος στο γήπεδο. Κάτι η ήττα από τον Ιωνικό, κάτι ο αγώνας διεξάγεται Σάββατο έχουν ως συνέπεια την μικρή προσέλευση θεατών.

Στο σημερινό ματς κάνει ντεμπούτο στον πάγκο ο Μάκης Χάβος.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Mέντες, Ραπόσο, Κωστούλας, Δημόπουλος, Βαλεριάνος, Ματέους Αλβες, Παπατόλιος, Τάτος, Ακόστα, Καμπράλ, Πασάς.

ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ: Tζελέπης, Λαζαρίδης, Τακίδης, Κωστόπουλος, Ρίζος, Τόσκα, Μπούμπας, Περιστέρης, Ρίβας, Κόκκορης, Γκουντρουμπής.