Δευτέρα, 13 Νοεμβρίου 2023 16:01

ΕΛΛΑΣ ΣΥΡΟΥ - ΕΡΑΝΗ 4-0: Η πιο βαριά ήττα στη σεζόν

Γράφτηκε από τον
ΕΛΛΑΣ ΣΥΡΟΥ - ΕΡΑΝΗ 4-0: Η πιο βαριά ήττα στη σεζόν

Την πέμπτη της ήττα γνώρισε χθες νωρίς το μεσημέρι στις Κυκλάδες η Εράνη από την Ελλάς Σύρου με 4-0.

Αυτή ήταν η πιο βαριά ήττα για την φιλιατρινή ομάδα στον 3ο όμιλο της Γ’ εθνικής και ήρθε χάρις σε δύο γκολ που πέτυχε η ομάδα της Σύρου στο πρώτο μέρος και άλλα δύο στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης. Ετσι η ομάδα που προπονεί ο καλαματιανός Παναγιώτης Χριστοφιλέας πέτυχε την 4η νίκη της στη σεζόν και έφτασε τους 13 βαθμούς, ανεβαίνοντας στην 10η θέση.
Από την άλλη η Εράνη συνεχίζει δίχως νίκη στο πρωτάθλημα και είναι καθηλωμένη στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, ενώ την επόμενη αγωνιστική θα υποδεχθεί στα Φιλιατρά τον Παναργειακό που χθες νίκησε με 1-0 στο Αργος την μέχρι πρότινος πρωτοπόρο Κόρινθο.
Η Εράνη που έπαιξε χθες δίχως τους Ηλιόπουλο και Γκεβόρι, ξεκίνησε καλά το ματς και έγινε απειλητική...
Στο 4’ πάντως είχαν δοκάρι οι Συριανοί με σουτ του Κόντσι. Δύο λεπτά αργότερα ο Μπάρκας βρέθηκε σε καλή θέση και έκανε το σουτ αλλά ο Παπαδόπουλος απέκρουσε. Νέα μεγάλη ευκαιρία για την Εράνη στο 12’ με τον Καραμπέτσο ο οποίος με σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα μόλις άουτ.
Μετά το 20λεπτο οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοση τους και στο 24’ άνοιξαν το σκορ με τον Παυλόπουλο με σουτ μέσα από την περιοχή.
Στο 33’ ο Μελισσόπουλος έγραψε το 2-0 με κοντινό σουτ, που ήταν σκορ ημιχρόνου.
Στο δεύτερο μέρος με τις αλλαγές που έγιναν από τον Θοδωρή Γιακαλή οι πράσινοι προσπάθησαν να φανούν απειλητικοί, όμως δεν κατόρθωσαν να πετύχουν ένα γκολ και να ξαναμπούν στο παιχνίδι. Ετσι στα τελευταία λεπτά η ομάδα του κ. Χριστοφιλέα με δύο τέρματα έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της.
Στο 85’ ο Λαντίκας βρήκε εξαιρετικά τον Κόντσι, αυτός απέφυγε τον Σαββίδη και σε κενή εστία πλάσαρε για το 3-0.
Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Λαντίκας δύο λεπτά αργότερα με πλασέ.
Διαιτητής ήταν ο Λιάτσος (Θεσσαλίας), με βοηθούς τον Ξουρίδα (Ανατολικής Αττικής) και την Αλεξοπούλου (Ανατολικής Αττικής).
ΕΛΛΑΣ ΣΥΡΟΥ (Χριστοφιλέας): Παπαδόπουλος, Ζαφείρης, Αγιώτης, Οικονομόπουλος, Ζάχι, Μπόσιο Καρμοίρης (65’ Κασάπης), Κόντσι (82’ Λαντίκας), Μηνάς (82’ Ρούσσος), Μελισσόπουλος (88’ Παράβαλος), Παυλόπουλος (65’ Πρεβεζιάνος).
ΕΡΑΝΗ (Γιακαλής): Σαββίδης, Καπλάνης, Μπινίωρης, Σάμπσον (40’ Μπουρδέκας), Μπάρκας (46’ Μπουλγουρίδης), Πέππας (70’ Περαμαντζής), Σινάνι (46’ Πλατάνας), Καραμπέτσος, Δημητρίου (75’ Φλαριώτης), Κωνσταντόπουλος, Τσερπές.