Δευτέρα, 13 Νοεμβρίου 2023 18:12

ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ – ΠΑΣ ΡΑΧΗ 4-1: Νίκη με ανατροπή

Γράφτηκε από τον
ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ – ΠΑΣ ΡΑΧΗ 4-1: Νίκη με ανατροπή

Εύκολο απόγευμα είχε ο Ακρίτας Κορώνης που επιβλήθηκε χθες εντός έδρας του ΠΑΣ Ράχη με 4-1.

Οι φιλοξενούμενοι μόλις στο 4’ κατάφεραν να προηγηθούν με σουτ μέσα από την περιοχή του Ζωγόπουλου. Εξι λεπτά μετά η ομάδα της Κορώνης έφτασε στην ισοφάριση όταν σε σέντρα του Παπαθεοδώρου, ο Πεΐδης με προβολή έκανε το 1-1. Στο 40’ σε μπροστινή μπαλιά ο Ρουμελιώτης με πλασέ έβαλε μπροστά στο σκορ τους γηπεδούχους γράφοντας το 2-1.
Στο 45’ από σέντρα του Μουτζούρη ο Καλογερόπουλος με προβολή σημείωσε το 3-1. Το τελικό 4-1 διαμόρφωσε στο 53’ ο Πεΐδης με σουτ μέσα από την περιοχή, πετυχαίνοντας παράλληλα το δεύτερο προσωπικό του γκολ.
Ο Ακρίτας είχε και άλλες ευκαιρίες για γκολ στο α’ 45λεπτο με τους Μουτζούρη (σε τετ-α-τετ σούταρε άουτ), Παπαθεοδώρου (σουτ άουτ μέσα από την περιοχή) και στο β’ μέρος με τον Ρουμελιώτης, ο οποίος σε αντεπίθεση βγήκε μόνος απέναντι στον Τσερίκου έκανε το πλασέ η μπάλα κτύπησε στο κάθετο δοκάρι και κατέληξε άουτ.
ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ: Βαρβεράκης, Παναγιωτόπουλος, Καλογερόπουλος, Κουτσουμπός, Παπαθεοδώρου, Μουτζούρης (87’ Σαρέλας), Ρουμελιώτης, Χοτζόλι, Ψυχογιάννης, Ε. Κυριόπουλος (72’ Τσελάι), Πεΐδης.
ΠΑΣ ΡΑΧΗ: Τσερίκου, Κιόρρι, Βράπι (46’ Αντωνόπουλος), Τριανταφυλλίδης, Σεντεμέντες (65’ Γεωργιόπουλος), Τζιόλας, Κάνιστρας, Σκιάς, Μαστρόκαλος (68’ Τόμασεκ), Μπαλίγκο-Βρυώνης (68’ Τ. Μάλι), Ζωγόπουλος.