Δευτέρα, 13 Νοεμβρίου 2023 18:55

ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – ΘΥΕΛΛΑ ΧΑΡΑΚΟΠΙΟΥ 2-2: Στο φινάλε πήραν το βαθμό οι "κυανόλευκοι"

Γράφτηκε από τον
ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – ΘΥΕΛΛΑ ΧΑΡΑΚΟΠΙΟΥ 2-2: Στο φινάλε πήραν το βαθμό οι "κυανόλευκοι"

Στα τελευταία λεπτά του αγώνα διαμορφώθηκε το τελικό 2-2 ανάμεσα σε Ηρακλή Καλαμάτας και Θύελλα Χαρακοπιού που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στο “Π. Μπαχράμης”.

Η φιλοξενούμενη ομάδα κατάφερε να προηγηθεί με 2-0, όμως δεν μπόρεσε να φύγει με τη νίκη από την Καλαμάτα, αφού στα τελευταία λεπτά οι γηπεδούχοι κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσια ισοφαρίζοντας σε 2-2.
Στο 16’ ο Κουτσολίας με σουτ άνοιξε το σκορ κάνοντας το 0-1. Στο 80’ ο Πανταζής με τον ίδιο τρόπο σημείωσε το 0-2. Μετά από τρία λεπτά, ο Βαΐτσης ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από αμυντικό και ο διαιτητής Καυκάς έδωσε πέναλτι. Ο Μιχαλόπουλος ευστόχησε από τα 11 βήματα και μείωσε σε 1-2. Στο 91’ από φάουλ του Ψωρομύτη ο Δαρσακλής με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 2-2.
Η Θύελλα Χαρακοπιού ολοκλήρωσε τον αγώνα με 9 παίκτες γιατί αποβλήθηκαν ο Κωστέας για αντικανονικό μαρκάρισμα στο 92’ με 2η κίτρινη (η 1η για τον ίδιο λόγο στο 35’) και ο Τσουλάκος με απευθείας κόκκινη στο 93’ γιατί εξύβρισε τον πρώτο βοηθό.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Καυκάς με βοηθούς διαιτητές τους Καραμπέτσο, Ταβουλαρέα.
ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Αλάμαρας, Τζάννες, Κοσμόπουλος, Χατζίου (78′ Μαρίνος), Μαγκλάρας, Κωνσταντόπουλος (61′ Ψωρομύτης), Φυκούρας, Βλαχάκης, Βαΐτσης, Χριστόπουλος (46′ Μιχαλόπουλος), Δαρσακλής.
ΘΥΕΛΛΑ ΧΑΡΑΚΟΠΙΟΥ: Νέγκογλου, Κωστέας, Πανταζόπουλος, Κουτσολιάς, Δουρούμης, Μωράκης, Αντωνίου, Πανταζής, Βασιλογιαννακόπουλος, Τσουλάκος, Καπόγλης.

(Φωτό αρχείου)