Τετάρτη, 15 Νοεμβρίου 2023 10:13

ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Ντέρμπι Πανθουριακός - Πάμισος σήμερα για μια θέση στους "4"

Γράφτηκε από τον
ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Ντέρμπι Πανθουριακός - Πάμισος σήμερα για μια θέση στους "4"

Δύο αναμετρήσεις θα διεξαχθούν σήμερα Τετάρτη για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Μεσσηνίας.

Ετσι λοιπόν τα δύο πρώτα εισιτήρια για τους “4” θα βγουν σήμερα σε γήπεδο Μεσσηνιακού και Αρφαρά, ενώ τα ματς Αγρας – Κορώνη και Εράνη – Στενωσιά αναβλήθηκαν και ορίστηκαν για την επόμενη Τετάρτη 22 του μηνός.
Από το σημερινό πρόγραμμα ξεχωρίζει το ντέρμπι του Πανθουριακού με τον Πάμισου, με τις δύο ομάδες να έχουν ανοικτούς λογαριασμούς μετά την ισοπαλία (0-0) που έφεραν πριν από τρεις εβδομάδες στη Μεσσήνη.
Ο Πανθουριακός θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την έδρα του και να πάρει τη νίκη – πρόκριση στα ημιτελικά του θεσμού, έχοντας για οδηγό το ματς πρωταθλήματος στο ίδιο γήπεδο πριν από ένα μήνα όπου είχε νικήσει με 3-0!
Από την άλλη ο Πάμισος θέλει να υπερασπιστεί τον τίτλο του και να γυρίσει στη Μεσσήνη με το εισιτήριο της πρόκρισης, γι’ αυτό θα τα δώσει όλα για να πάρει ένα μεγάλο αποτέλεσμα απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο.
Στο γήπεδο των Αρφαρών η αναμέτρηση του τοπικού Αστέρα με τον Μιλτιάδη έχει διαδικαστική σημασία μετά τη νίκη με 7-0 των ασπρόμαυρων στο πρώτο ματς.
Οι γηπεδούχοι θα αγωνιστούν για την τιμή των όπλων και θα προσπαθήσουν να κάνουν μια καλή εμφάνιση, ενώ ο Μιλτιάδης με αρκετές αλλαγές στην 11αδα θέλει να πάρει μια ακόμη νίκη και να κάνει συντήρηση δυνάμεων, μιας και ακολουθεί την Κυριακή κρίσιμο εκτός έδρας ματς με τη Μάνη για το πρωτάθλημα.
Το πρόγραμμα και οι διαιτητές:
Σήμερα
Αστέρας Αρφαρών – Μιλτιάδης
Γήπεδο Αρφαρών, 2.30 μ.μ.
Γιαλλικάρης, Κορομηλάς, Γεωργαντάς
Πανθουριακός – Πάμισος
Γήπεδο Μεσσηνιακού, 2.30 μ.μ.
Καυκάς, Καραμπέτσος, Π. Νικολόπουλος

Τετάρτη 22/11
Τέλλος Αγρας – Ακρίτας Κορώνης
Γήπεδο Γαργαλιάνων, 2.30 μ.μ.
Ψηλοπαναγιώτης, Θεοδωρίδης, Λουκάς
Εράνη – Στενωσιά
Γήπεδο Φιλιατρών, 2.30 μ.μ.