Πέμπτη, 16 Νοεμβρίου 2023 13:20

ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ – ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ 0-5: Με άνεση στα ημιτελικά

Γράφτηκε από τον
ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ – ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ 0-5: Με άνεση στα ημιτελικά


Με δύο μεγάλες σε έκταση σκορ νίκες προκρίθηκε στα ημιτελικά του κυπέλλου Μεσσηνίας ο Μιλτιάδης.

Η ομάδα του Πύργου Τριφυλίας (φωτό) νίκησε και στο δεύτερο ματς στα Αρφαρά τον τοπικό Αστέρα με 5-0 και περιμένει την κλήρωση για να μάθει το τελευταίο εμπόδιο πριν τον τελικό. Η χθεσινή ρεβάνς είχε διαδικαστικό χαρακτήρα, μετά το 7-0 στο πρώτο παιχνίδι και με δεδομένη και τη διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων. Ο Μιλτιάδης άνοιξε το σκορ στο 25’ με τον Ανδρέα Χρονόπουλο και στο 35’ διπλασίασε τα τέρματά του με τον Γιώργο Χρονόπουλο. Στο δεύτερο ημίχρονο τη σκυτάλη στο σκοράρισμα, πήρε ο Βασίλης Αθανασόπουλος, που μπήκε στο ματς ως αλλαγή στο 60’. Ο πρώτος σκόρερ της Α’ τοπικής έκανε το 0-3 στο 65’ και στο 75’ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 0-4. Το τελικό 0-5 διαμόρφωσε ο Ηλίας Πολίμος με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ στο 83’.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ: Π. Μωραγιάννης, Γεωργιόπουλος, Κορομηλάς (46’ Χριστόπουλος), Μπαράι, Σακκάς, Σέφα, Φέστας, Περικλ. Μωραγιάννης, Απ. Βανικιώτης, Θεοδ. Μπούρας, Π. Μπούρας.
ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ: Παπανικολός, Τάρλεφ, Τσόπελας (35’ Δ. Γεωργιόπουλος), Παπανικολόπουλος, Σταθόπουλος, Τσιγαρίδης (46’ Μπολούν), Οδεμισώτης, Γ. Χρονόπουλος (46’ Αθ. Γεωργιόπουλος), Ανδρ. Χρονόπουλος (60’ Αθανασόπουλος), Παναγιωτόπουλος (60’ Πολίμος).
* Οι ρεβάνς Τέλλος Αγρας – Ακρίτας Κορώνης και Εράνη - Στενωσιά θα διεξαχθούν την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου.
Ο Ακρίτας Κορώνης έχει επικρατήσει στο πρώτο ματς με 3-0, ενώ Στενωσιά και Εράνη αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 1-1.