Κυριακή, 19 Νοεμβρίου 2023 15:01

Ηττα - σοκ για την Καλαμάτα 1-2 από το Διαγόρα

Γράφτηκε από τον
Ηττα - σοκ για την Καλαμάτα 1-2 από το Διαγόρα

Την δεύτερη εντός έδρας ήττα στη Super League 2 και τρίτη συνολικά στο πρωτάθλημα, γνώρισε πριν από λίγο η Καλαμάτα με σκορ 1-2 από το Διαγόρα.

Μια ήττα - σοκ, καθώς οι Ροδίτες μέχρι σήμερα δεν είχαν καν σκοράρει εκτός έδρας (4 ήττες με τέρματα 0-5) και πέτυχαν δύο γκολ σε διάστημα τριών λεπτών (59, 61') με τους Μανιά, Λεσάι και η "Μαύρη Θύελλα" το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στο 79' με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τάτου που αποβλήθηκε στο 90'. Ετσι η μεσσηνιακή ομάδα υποχώρησε στην τρίτη θέση του β' ομίλου της Super League 2 και το μόνο παρήγορο είναι ότι τα Χανιά έμειναν στο 0-0 με τον Γιούχτα και έτσι η διαφορά πήγε στους 4 βαθμούς, αντί για 6 αν κέρδιζαν οι πρωτοπόροι. Οπως και να 'χει, η Καλαμάτα δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια στη νίκη επί του Τηλυκράτη στο ντεμπούτο Χάβου,  την περασμένη εβδομάδα και χάνει από μια ομάδα, που δεν έχει πρωταγωνιστικές βλέψεις, κάνοντας κακή εμφάνιση. 

 

To Live του ματς

Το "Notosport" βρίσκεται στο Δημοτικό Στάδιο και σας μεταφέρει την εξέλιξη της αναμέτρησης.

Τέλος στο ματς. Καλαμάτα - Διαγόρας 1-2

94' Μεγάλη ευκαιρία για την Καλαμάτα να ισοφαρίσει με το σουτ του Κατάλντι μέσα από την περιοχή δεξιά, να περνά άουτ από το κάθετο δοκάρι.

Πέντε λεπτά οι καθυστερήσεις.

90'  Αποβάλλεται ο Τάτος με δεύτερη κίτρινη κάρτα για "θέατρο" σε μια αυστηρή απόφαση του ρέφερι Ντάουλα. 

80' Δύο αλλαγές για την Καλαμάτα. Μπήκαν Ρόβας και Γρίβας και βγήκαν Παπατόλιος και Ακόστα.

79' Γκολ για την Καλαμάτα. Ο Τάτος με απευθείας εκτέλεση φάουλ στέλνει την μπάλα στη δεξιά γωνία του Σηφάκη, για το 1-2

75' Τρεις αλλαγές για τον Διαγόρα. Μπαίνουν Ροντρίγκες, Σταματούλας, και Λούκιτς και βγαίνουν οι Λεσάι, Τσάβος και Ιγνάτοβιτς.

70' Αλλαγή για το Διαγόρα. Ο Φέκας στη θέση του Γκάτα.

67' Δύο αλλαγές για την Καλαμάτα.  Μπήκαν οι Κατάλντι, Καμπράλ και βγήκαν οι Βαλεριάνος, Πασάς.

Ο Διαγόρας, που δεν είχε σκοράρει στα προηγούμενα τέσσερα εκτός έδρας παιχνίδια του, πετυχαίνει δύο γκολ σε διάστημα τριών λεπτών και παίρνει προβάδισμα για τη νίκη σήμερα στο Στάδιο.

63' Ευκαιρία για την Καλαμάτα. Από κεφαλιά του Μπαράλες και γύρισμα του Ακόστα, ο Τάτος πήρε την κοντινή κεφαλιά και έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Σηφάκης.

61' 0-2 ο Διαγόρας. Ο Λεσάι πήρε την μπάλα λίγο κάτω από τη μεσαία γραμμή, δεν τον έκοψε κανείς και με συρτό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έκανε το 0-2!

60' Αλλαγή για την Καλαμάτα ο Κωνσταντινόπουλος στη θέση του Μπενίτεζ

59' Γκολ για τον Διαγόρα.. Ο Λεσάι εκτέλεσε φάουλ από αριστερά και ο Μανιάς με απίστευτο εναέριο βολέ, έστειλε την μπάλα στο δεξί "παραθυράκι" του Γιαννίκογλου για το 0-1.

57' Παραμένει το 0-0, χωρίς κάτι αξιόλογο

Σέντρα στο β' μέρος, χωρίς αλλαγές από τις δύο ομάδες. Θυμίζουμε ότι ο Διαγόρας έχει κάνει μια αναγκαστική στο 15' (Μανωλάκης αντί Νικόλη).

Ημίχρονο στο Στάδιο. Καλαμάτα - Διαγόρας 0-0.

39'  Σέντρα Ραπόσο από δεξιά, ο Ακόστα πάσαρε στον Μπαράλες, που έκανε ψηλοκρεμαστό σουτ μέσα από την περιοχή, στέλνοντας την μπάλα άουτ από το οριζόντιο δοκάρι.

33'  Καλαμάτα - Διαγόρας 0-0. Οι γηπεδούχοι έχουν την κατοχή της μπάλας, όχι όμως και τον τρόπο να απειλήσουν την πολυπρόσωπη άμυνα του Διαγόρα.

15' Πρώτη αλλαγή, αναγκαστική για το Διαγόρα. Αποχωρεί τραυματίας ο Νικόλης και μπαίνει στη θέση του ο Μανωλάκης.

Η Καλαμάτα αγωνίζεται σήμερα με αρκετές απουσίες, καθώς οι Δημόπουλος, Ματέους Αλβες είναι τιμωρημένοι, ο Μέντες έχει υποχρεώσεις με τη Γουινέα - Μπισάου και οι Κάνιας, Αρίμπας είναι τραυματίες. Αντίθετα ο Μπαράλες αποθεραπεύτηκε και παίζει σήμερα στην κορυφή της επίθεσης, έχοντας στηρίγματα τους Πασά και Ακόστα και σε ρόλο επιτελικού μέσου τον Τάτο.

9' Παραμένει το 0-0 στο ματς, με μόνη καλή φάση ένα μακρινό σουτ του Λεσάι που έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Σέντρα στο ματς

 

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Γιαννίκογλου, Ραπόσο, Κωστούλας, Μπαξεβάνος, Βαλεριάνος, Παπατόλιος, Μπενίτεζ, Τάτος, Ακόστα, Πασάς, Μπαράλες.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ: Σηφάκης, Τσάβος, Νικόλης, Ιγνάτοβιτς, Δημητρίου, Μασούρας, Μούντες, Λεσάι, Πάρντο, Γκάτα, Μανιάς.