Πέμπτη, 30 Οκτώβριος 2014 18:10

ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ: Στηρίζουν Καλόμαλο παρά το κακό ξεκίνημα - "Θα είναι προπονητής μας όλη τη χρονιά", λέει ο πρόεδρος Στ. Στούπας

Γράφτηκε από τον
ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ: Στηρίζουν Καλόμαλο παρά το κακό ξεκίνημα - "Θα είναι προπονητής μας όλη τη χρονιά", λέει ο πρόεδρος Στ. Στούπας

Η νίκη επί του Ολυμπιακού Καλαμάτας και μάλιστα με ευρύ σκορ δεν είχε συνέχεια για τον Εθνικό Μελιγαλά που ηττήθηκε εκτός έδρας από την Ανδρούσα και παρέμεινε στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Ηταν μία μέτρια εμφάνιση για τους "κυανόλευκους" που δεν κατάφεραν να πάρουν αποτέλεσμα και έμειναν με μόλις 5 βαθμούς μετά  από 7 αγωνιστικές.



Παράπονα από ορισμένους παίκτες…

Παρά το άσχημο ξεκίνημα οι διοικούντες του Εθνικού Μελιγαλά ούτε που σκέφτονται την αλλαγή προπονητή, κάτι που ξεκαθάρισε με δηλώσεις του στο "Ν" ο πρόεδρος Σταύρος Στούπας: "Δεν τίθεται θέμα προπονητή, ο Γιώργος Καλόμαλος στηρίζεται και θα είναι προπονητής μας για όλη τη χρονιά.
Σαν διοίκηση είμαστε ευχαριστημένοι από την τεχνική ηγεσία, όμως κάποιοι παίκτες δεν έχουν αποδώσει τα αναμενόμενα μέχρι στιγμής".
Ο Γιώργος Καλόμαλος λοιπόν καλείται να οδηγήσει τον Εθνικό στο δρόμο των επιτυχιών, αφού η διοίκηση τον περιβάλλει με εμπιστοσύνη.
Οσο για το χαμένο ματς στην Ανδρούσα και για το κυριακάτικο με τον Τέλλο Αγρα ο κ. Στούπας τόνισε: "Δεν ήταν ποδόσφαιρο αυτό που έπαιξε η Ανδρούσα στο β' ημίχρονο. Πετούσαν συνέχεια μπάλας μέσα στον αγωνιστικό χώρο και έπεφταν κάτω, θέλοντας να κρατήσουν το αποτέλεσμα. Σε αυτό έχουν ευθύνη και οι διαιτητές που τους το επιτρέπουν. Χάσαμε από μια ομάδα που ήταν τυχερή.
Εχουμε βγάλει ένα δύσκολο πρόγραμμα μέχρι τώρα και από εδώ και μπρος πρέπει να δείξουμε ότι δεν μας αξίζει να είμαστε τόσο χαμηλά στη βαθμολογία".
Ο Εθνικός προετοιμάζεται για το κυριακάτικο εντός έδρας ματς με τον Τέλλο Αγρα, όπου η νίκη αποτελεί μονόδρομο.
Απουσίες δεν υπάρχουν μιας και ο τραυματισμός του Καραγιάννη στο προχθεσινό ματς δεν αποδείχθηκε σοβαρός.
Κ.Ηλ.