Σάββατο, 25 Νοεμβρίου 2023 13:00

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Για το διπλό στο Ρέντη με Ολυμπιακό Β’

Γράφτηκε από τον
“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Για το διπλό στο Ρέντη με Ολυμπιακό Β’

Το εμπόδιο του Ολυμπιακού Β’ καλείται να ξεπεράσει την Κυριακή στις 5 μ.μ η Καλαμάτα, ώστε να μείνει κοντά στην κορυφή του β’ ομίλου της Super League 2.

Η “Μαύρη Θύελλα” μετά την εντός έδρας ήττα – σοκ από το Διαγόρα, υποχώρησε στην 3η θέση και απέχει δύο βαθμούς από τη δεύτερη Καλλιθέα και τέσσερις από τα πρώτα Χανιά, που αγωνίζονται στο γήπεδό τους στην 9η αγωνιστική.
Η Καλλιθέα θα φιλοξενήσει τον Τηλυκράτη και τα Χανιά το Αιγάλεω και θεωρητικά έχουν τον πρώτο λόγο.
Ως εκ τούτου, η “Μαύρη Θύελλα” είναι υποχρεωμένη να φύγει νικήτρια από το Ρέντη, στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι του διημέρου, που θα διεξαχθεί δίχως την παρουσία θεατών, λόγω τεχνικών εργασιών στο Αθλητικό Κέντρο του Ολυμπιακού, όπως ανακοίνωσε η διοργανώτρια αρχή.
Οι “ερυθρόλευκοι” είναι ουραγοί λόγω όμως, του ότι ξεκίνησαν το πρωτάθλημα με -10 βαθμούς, καθώς μέχρι σήμερα έχουν μόνο μια ήττα (3-2 από την Καλλιθέα), την ώρα που η Καλαμάτα μετρά τρεις και αυτές τις πέντε τελευταίες αγωνιστικές! Εντός έδρας μάλιστα ο Ολυμπιακός Β’ είναι αήττητος (3 νίκες, 2 ισοπαλίες) και έχει τρεις σερί νίκες με Παναθηναϊκό Β’, Τηλυκράτη και Διαγόρα. Η Καλαμάτα εκτός, έχει κερδίσει Παναθηναϊκό Β’, Αιγάλεω και έχει ηττηθεί από τον Ιωνικό.
Αγωνιστικά, ο Μάκης Χάβος στα πλάνα που ετοιμάζει για το τρίτο του παιχνίδι στον πάγκο, μπορεί να υπολογίζει στους Δημόπουλο, Ματέους Αλβες που εξέτισαν την ποινή τους, αλλά και στον Μέντες που απουσίαζε με την εθνική Γουινέα – Μπισάου.
Ακόμα ο Αρίμπας αποθεραπεύτηκε και αναμένεται να είναι στην αποστολή. Θα απουσιάσει όμως, ο Τάτος που αποβλήθηκε στο προηγούμενο παιχνίδι και σε μία ακόμα αναμέτρηση ο τραυματίας Κάνιας.

Το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής στον β’ όμιλο

Σάββατο
Καλλιθέα - Τηλυκράτης
Ιωνικός – Παναθηναϊκός Β’

Κυριακή
Χανιά – Αιγάλεω
Παναχαϊκή – Διαγόρας
Ηλιούπολη – Γιούχτας
Ολυμπιακός Β’ - Καλαμάτα
* Ολα τα ματς θα ξεκινήσουν στις 3 μ.μ., εκτός από το Ολυμπιακός Β’ – Καλαμάτα (5 μ.μ.)

H ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(σε 8 αγωνιστικές)
1. Χανιά 16-4 19
2. Καλλιθέα 9-5 17
3. Καλαμάτα 18-10 15
4. Διαγόρας Ρόδου 9-9 12
5. Ιωνικός 10-10 11
-. Γιούχτας 9-8 11
7. Ηλιούπολη 5-8 10
8. Αιγάλεω 4-8 8
9. Τηλυκράτης 6-15 7
10. Παναθηναϊκός Β’ 5-12 6
11. Ολυμπιακός Β’ 13-8 3
-. Παναχαϊκή 5-13 3
* Ο Ολυμπιακός Β' έχει ξεκινήσει με -10 βαθμούς.
* Παναθηναϊκός Β' και Ηλιούπολη έχουν ένα ματς λιγότερο.