Δευτέρα, 27 Νοεμβρίου 2023 13:50

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ – ΕΡΑΝΗ 2-0: Δεν άντεξε με 10 παίκτες

Γράφτηκε από τον
ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ – ΕΡΑΝΗ 2-0: Δεν άντεξε με 10 παίκτες

Με άδεια χέρια επέστρεψε στη βάση της η Εράνη μετά από ένα ακόμη εκτός έδρας παιχνίδι…

Η φιλιατρινή ομάδα ηττήθηκε με 2-0 από τη Θύελλα Ραφήνας για την 12η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ’ εθνικής και παρέμεινε στην τελευταία θέση της βαθμολογίας μαζί με το Μεσολόγγι.

Αυτή ήταν η έκτη ήττα στη σεζόν για τους πράσινους που έχουν ακόμη και έξι ισοπαλίες, έχοντας χάσει βέβαια ένα ματς στα χαρτιά από τον Πανελευσινιακό.

Αποβλήθηκε στο 54' ο Στραβάκος 

Στο χθεσινό 2-0 συνετέλεσε βέβαια και η αποβολή του Γιάννη Στραβάκου στο 54’ με απευθείας κόκκινη. Ο μεσοαμυντικός της Εράνης αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη για φάουλ στον Αγγελή ενώ ήταν τελευταίος παίκτης. Το άσχημο για την ομάδα του Θοδωρή Γιακαλή είναι πως το φάουλ έγινε γκολ με απευθείας εκτέλεση του Χίσο που έγραψε το 1-0.
Πλέον τα πράγματα έγιναν δύσκολα για τους φιλοξενούμενους που δέχθηκαν και δεύτερο γκολ στο 75’ όταν από μία συρτή σέντρα του Χίσο από αριστερά ο Γούλας με πλασέ έκανε το τελικό 2-0. Δύο λεπτά αργότερα η Θύελλα Ραφήνας είχε δοκάρι σε σουτ του Μαντζώρου.
Στο πρώτο μέρος η Θύελλα Ραφήνας είχε μπει δυνατά στο ματς και πίεσε την αμυντική γραμμή της Εράνης, η οποία ισορρόπησε μετά το ημίωρο και είχε δύο καλά σουτ με τους Γκεβόρι στο 33’ και Καραμπέτσο στο 42’ που δεν βρήκαν στόχο.
Πλέον η Εράνη έχει μπροστά της δύο σερί εντός έδρας παιχνίδια με Κόρινθο και Μύκονο, δύο ομάδες που βρίσκονται ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα.
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Ζέστας (Πειραιά), με βοηθούς τους Πετρίδη (Πειραιά) και Βάτο (Αρτας).
ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Μεσολόγγης): Κουμής, Φύτρος, Φλώρος, Μαντζώρος, Ανδρίκος, Αγγέλης, Γούλας, Μαρτίνος, Ψυχογιός (74′ Μακροδημήτρης), Χίσο, Κοντογιάννης (32′ λ.τρ. Κωτσάκης, 82′ Σαντίκου).
ΕΡΑΝΗ (Γιακαλής): Σαββίδης, Μπουρδέκας (55’ λ.τρ. Σινάνι), Πέππας, Τσερπές (75’ Λακριντής), Καπλάνης, Στραβάκος, Καραμπέτσος (75’ Φλαριώτης), Γκεβόρι, Μπάρκας (55’ Δημητρίου), Κωνσταντόπουλος, Ηλιόπουλος.