Δευτέρα, 27 Νοεμβρίου 2023 17:13

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ – ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 9-0: Ευρεία νίκη με 5 γκολ του Β. Αθανασόπουλου!

Γράφτηκε από τον
ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ – ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 9-0: Ευρεία νίκη με 5 γκολ του Β. Αθανασόπουλου!

Ευρεία νίκη με σκορ 9-0 πήρε ο Μιλτιάδης χθες στο γήπεδο των Γαργαλιάνων κόντρα στον Ηρακλή Καλαμάτας, επιστρέφοντας με εμφατικό τρόπο στις επιτυχίες μετά την ήττα της περασμένης εβδομάδας στη Μάνη.

Μεγάλος πρωταγωνιστής σε ένα ακόμη ματς ήταν ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος Βασίλης Αθανασόπουλος που πέτυχε πέντε γκολ και έφτασε τα 15 συνολικά σε επτά ματς!
Ετσι ο Μιλτιάδης ανέβηκε στη 2η θέση (μαζί με Μάνη και Κυπαρισσία),
στο -1 από τον πρωτοπόρο Πάμισο.
Από την άλλη ο Ηρακλής που παρατάχθηκε με απουσίες, υπέστη την πιο βαριά ήττα της σεζόν και παραμένει χαμηλά στο βαθμολογικό πίνακα.
Ο… χορός των γκολ ξεκίνησε στο 20’ με τον Αθανασόπουλο να γράφει με πλασέ το 1-0, ενώ ο ίδιος παίκτης δέκα λεπτά αργότερα μετά από ατομική ενέργεια και σουτ έγραψε το 2-0.
Το ημίχρονο έκλεισε με ένα ακόμη γκολ που πέτυχε στο 43’ ο Κατσιώλης με σουτ (3-0).
Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Γιώργου Καλόμαλου μπήκε δυνατά και πήγε το σκορ σε πολύ υψηλά επίπεδα.
Στο 50’ ο Αθανασόπουλος έκανε με πλασέ το 4-0 και στη συνέχεια πήρε τη σκυτάλη ο Πολίμος που πέτυχε δύο γκολ, στο 57’ με κεφαλιά και στο 63’ με σουτ έξω από την περιοχή (6-0).
Στο 70’ ήταν η σειρά του Τσιγαρίδη να χριστεί σκόρερ με σουτ για το 7-0.
Τα δύο τελευταία γκολ πέτυχε ο Βασίλης Αθανασόπουλος, στο 78’ και το 85’ με πλασέ και σουτ αντίστοιχα, για το τελικό 9-0.
Το ματς σφύριξε ο Πλακογιάννης, με βοηθούς τους Βανικιώτη και Αντωνόπουλο.
ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ: Κωνσταντακόπουλος, Δ. Γεωργιόπουλος (55’ Τάρλεφ), Γ. Τσόπελας, Μπουτσικάκης, Οδεμισιώτης (55’ Παπανικολόπουλος), Πολίμος, Μπολούν (70’ Παναγιωτόπουλος), Κατσιώλης (70’ Σταθόπουλος), Τσιγαρίδης, Σαραντόπουλος (70’ Α. Τσόπελας), Αθανασόπουλος.
ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Αλάμαρας, Τζάνες, Κοσμόπουλος, Χατζίου, Παπαδέας (70’ Μπρακούλιας), Βλαχάκης, Χριστόπουλος, Δαρσακλής, Φυκούρας, Μιχαλόπουλος, Μαρίνος.