Δευτέρα, 27 Νοεμβρίου 2023 16:42

ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ – Α.Ε. ΜΑΝΗΣ 0-1: Εκτη σερί νίκη με Κ. Πουλάκο

Γράφτηκε από τον
ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ – Α.Ε. ΜΑΝΗΣ 0-1: Εκτη σερί νίκη με Κ. Πουλάκο

Την εντυπωσιακή της πορεία επιβεβαίωση σε άλλο ένα παιχνίδι η Α.Ε. Μάνης, που χθες επικράτησε με 1-0 της Σπερχογείας, στο “Πέτρος Γεωργανάς”.

Η ομάδα της Μάνης επιβεβαίωσε σε άλλο ένα παιχνίδι πως δίκαια βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, έχοντας μόλις μια ήττα στην πρεμιέρα, στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ακρίτα Κορώνης και από εκεί και πέρα έχει πετύχει 6 σερί νίκες, από τρεις εντός και εκτός έδρας.
Σε ότι αφορά το χθεσινό παιχνίδι στη Σπερχογεία, η 6η νίκη ήρθε με γκολ που πέτυχε ο Κυριάκος Πουλάκος. Συγκεκριμένα στο 18’ ο έμπειρος επιθετικός με μακρινό σουτ νίκησε τον Μπακλέση και σημείωσε το 0-1, που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Ηλ. Νικολόπουλος, που είχε βοηθούς διαιτητές τους Καραμπέτσος, Λουκά.
ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ: Μπακλέσης, Παναγιωτόπουλος, Μπούνας, Παπαγεωργίου, Κουτίβας (54’ Τσέρτος), Μαρίνος (91’ Ντάνος), Ι. Καραχάλιος (87’ Σπύρος), Πιλάτης (87’ Ηλ. Δημητρίου), Κακαλέτρης (54’ Μούρτος), Ηρ. Καραχάλιος, Γιακουμής.
Α.Ε. ΜΑΝΗΣ: Κόκκαλης, Σπυρέας(72’ Χατζηπαναγιώτης), Π. Πουλάκος, Γιαννής, Μπάλας, Τζανετέας, Αρβανίτης, Μπέρμπερη, Κ. Πουλάκος (89’ Σπυρόπουλος), Κουρούπης, Γλέζος (14’ Στυλιανόπουλος).