Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου 2023 10:49

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Κυριακή μεσημέρι με Παναχαϊκή

Γράφτηκε από τον
“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Κυριακή μεσημέρι με Παναχαϊκή

Την Κυριακή στις 3 το μεσημέρι θα διεξαχθεί το πελοποννησιακό ντέρμπι, ανάμεσα στην Καλαμάτα και την Παναχαϊκή, για την 10η αγωνιστική στον β’ όμιλο της Super League 2.

Η “Μαύρη Θύελλα” μετά την ήττα από το Διαγόρα και την ισοπαλία με τον Ολυμπιακό Β’, θέλει να επιστρέψει στις νίκες, ώστε να μην χάσει την επαφή της με την κορυφή. Οι Πατρινοί είναι στην τελευταία θέση, αλλά σε ανοδική πορεία με τον Τάτση στον πάγκο και το ματς χρειάζεται μεγάλη προσοχή. Η Καλαμάτα δεν έχει άλλωστε περιθώρια για νέες απώλειες στο Δημοτικό Στάδιο, όντας τέσσερις βαθμούς πίσω από τη δεύτερη Καλλιθέα και έξι από τα πρώτα Χανιά. Τα Χανιά αγωνίζονται την Κυριακή στον Ρέντη με τον Ολυμπιακό Β’, ενώ η Καλλιθέα θα παίξει το Σάββατο στη Ρόδο με τον Διαγόρα. Θεωρητικά δηλαδή η Καλαμάτα έχει πιο βατό ματς σε σχέση με τους ανταγωνιστές της για τον τίτλο και ευελπιστεί ότι θα μειώσει τη διαφορά με έναν από τους δύο ή και τους δύο. Στο μεταξύ, η ΠΑΕ Καλαμάτα έκανε γνωστό ότι είναι πλέον έτοιμο προς χρήση και το γήπεδο της Μικρομάνης.

“Η ΠΑΕ Καλαμάτα ανακοινώνει ότι από χθες 28/11/2023 το Δημοτικό Στάδιο Μικρομάνης είναι στη διάθεση της ομάδας μας για προπονήσεις. Αποπερατώθηκαν οι απαραίτητες αναγκαίες λειτουργικές παρεμβάσεις αλλά και η επανασπορά του χλοοτάπητα. Η δαπάνη καλύφθηκε εξ ολοκλήρου από τον πρόεδρο της ομάδας μας κ. Πρασσά”, αναφέρει η ανακοίνωση.

Το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής στον β’ όμιλο

Σάββατο

Διαγόρας – Καλλιθέα

Κυριακή

Ολυμπιακός Β’ – Χάνια
Καλαμάτα – Παναχαϊκή
Ηλιούπολη – Αιγάλεω
Γιούχτας – Ιωνικός
Παναθηναϊκός Β’ – Τηλυκράτης
* Ολα τα ματς θα ξεκινήσουν στις 3 μ.μ, εκτός από το Διαγόρας Καλλιθέα (4 μ.μ.)