Παρασκευή, 01 Δεκεμβρίου 2023 12:24

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Ουραγός, αλλά αήττητη 3 αγωνιστικές η Παναχαϊκή

Γράφτηκε από τον
“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Ουραγός, αλλά αήττητη 3 αγωνιστικές η Παναχαϊκή

Στην τελική ευθεία έχει εισέλθει η προετοιμασία της Καλαμάτας για το κυριακάτικο ματς στο Δημοτικό Στάδιο, με αντίπαλο την Παναχαϊκή (3 μ.μ.).

Η Καλαμάτα θέλει να πανηγυρίσει την 6η νίκη στο πρωτάθλημα, ώστε να εκμεταλλευτεί τυχόν απώλειες των Χανίων και της Καλλιθέας, που έχουν εκτός έδρας αποστολές με Ολυμπιακό Β’ και Διαγόρα, αντίστοιχα. Η Παναχαϊκή βρίσκεται στην τελευταία θέση του β’ ομίλου της Super League 2, αλλά με τον Γιάννη Τάτση στον πάγκο δείχνει ανταγωνιστικό πρόσωπο. Ενδεικτικό ότι είναι αήττητη στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές, αντιμετωπίζοντας κατά σειρά τον Ιωνικό (1-1), τον Τηλυκράτη (2-2) και τον Διαγόρα (1-1) και ψάχνει την πρώτη νίκη ύστερα από εννέα αγωνιστικές (4 ισοπαλίες, 5 ήττες).

Η Καλαμάτα παραχώρησε την περασμένη Κυριακή την πρώτη ισοπαλία (0-0 με τον Ολυμπιακό Β’) και για πρώτη φορά είναι δύο αγωνιστικές χωρίς νίκη.
Είχε προηγηθεί η εντός έδρας ήττα με 1-2 από τον Διαγόρα. Ως εκ τούτου απομακρύνθηκε 6 βαθμούς από τα πρώτα Χανιά και 4 από τη δεύτερη Καλλιθέα και κάθε άλλο αποτέλεσμα την Κυριακή, εκτός από τη νίκη, θα είναι αποτυχία.

Τα εισιτήρια

Στη διάθεση των φιλάθλων θα τίθενται από σήμερα τα εισιτήρια του πελοποννησιακού ντέρμπι με την Παναχαϊκή, τα οποία κοστίζουν 10, 15 και 30 ευρώ. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει: “Την Παρασκευή 1/12 ξεκινά η διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα της ομάδας μας με αντίπαλο την ΠΑΕ Παναχαϊκή, αγώνας που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας την Κυριακή 3/12 στις 15.00.
Τρόπος διάθεσης: Από τα γραφεία της ΠΑΕ την Παρασκευή 1/12 ώρες 09.00-17.00 και από τα εκδοτήρια του Σταδίου την ημέρα του αγώνα 2 ώρες πριν την προκαθορισμένη έναρξη του αγώνα.
Τιμές Εισιτηρίων: Θύρα VVIP:30 ευρώ, Θύρα 2 VIP1/Θύρα 2 VIP1: 15 ευρώ, Θύρα 2 τμήμα Α/ τμήμαΒ/ Θύρα 4 / Θύρα 1: 10 ευρώ. Από σήμερα μπορείτε να προμηθευτείτε το εισιτήριό σας online: https://www.fckalamata.gr/eisitiria/ Υπενθυμίζουμε ότι σε κομμάτι της Θύρας 1, θα λειτουργήσει η Οικογενειακή Κερκίδα – One Family όπου με την αγορά τους ενός εισιτηρίου των 10 ευρώ εισέρχονται στο γήπεδο γονείς και παιδιά έως 12 ετών”.