Τετάρτη, 06 Δεκεμβρίου 2023 11:05

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Την Κυριακή στο “Ελ Πάσο” με Καλλιθέα

Γράφτηκε από τον
“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Την Κυριακή στο “Ελ Πάσο” με Καλλιθέα

 

Την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου ορίστηκε να διεξαχθεί το ντέρμπι του νοτίου ομίλου της Super League 2 μεταξύ της Καλλιθέας και της Καλαμάτας.

Η “Μαύρη Θύελλα” θα αντιμετωπίσει στις 3 το μεσημέρι στο “Ελ Πάσο” την Αθηναϊκή ομάδα, με στόχο τη νίκη ή στη χειρότερη των περιπτώσεων την ισοπαλία, για να παραμείνει κοντά στην κορυφή της βαθμολογίας.
Να θυμίσουμε πως μετά τη νίκη με 1-0 επί της Παναχαϊκής με σκόρερ τον Ακόστα, οι ασπρόμαυροι μείωσαν στους τρεις βαθμούς τη διαφορά από τα Χανιά που είναι στην πρώτη θέση και βρίσκονται στο -1 από την προσεχή τους αντίπαλο.
Με το ματς κόντρα στην Καλλιθέα ολοκληρώνεται ο πρώτος γύρος στο πρωτάθλημα της Super League 2, με την ομάδα της Καλαμάτας να ξεκινά την προετοιμασία της χθες με πρωινή προπόνηση στα Παλιάμπελα
Η προπόνηση έγινε σε δύο γκρουπ, με τους παίκτες που αγωνίστηκαν σε όλη την διάρκεια του αγώνα με την Παναχαϊκή να κάνουν πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν σε εντατικούς ρυθμούς.
Ο Κωστούλας μπήκε κανονικά σε ρυθμό προπόνησης, ενώ η κατάσταση του Καμπράλ που έχει ένα πρόβλημα στο πόδι θα επανεκτιμηθεί στη σημερινή προπόνηση που θα γίνει το απόγευμα.
Αναλυτικά το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής στο νότιο όμιλο:
Σάββατο 9/12
Παναχαϊκή – Ολυμπιακός Β’, 3 μ.μ.
Διαγόρας Ρόδου – Παναθηναϊκός Β’, 4 μ.μ.

Κυριακή 10/12
Ηλιούπολη – Χανιά, 3 μ.μ.
Καλλιθέα – Καλαμάτα, 3 μ.μ.
Τηλυκράτης Λευκάδας – Γιούχτας, 3 μ.μ.

Τρίτη 12/12
Ιωνικός – Αιγάλεω, 3 μ.μ.