Παρασκευή, 08 Δεκεμβρίου 2023 10:50

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Ζήτησε εισιτήρια, αλλά αρνήθηκε η Καλλιθέα

Γράφτηκε από τον
“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Ζήτησε εισιτήρια, αλλά αρνήθηκε η Καλλιθέα

Μόνο με φιλάθλους της Καλλιθέας θα διεξαχθεί το κυριακάτικο ντέρμπι στο “Ελ Πάσο” ανάμεσα στην αθηναϊκή ομάδα και την Καλαμάτα (3 μ.μ.) για την 11η αγωνιστική του β’ ομίλου της Super League 2.

Η “Μαύρη Θύελλα” ζήτησε 150 εισιτήρια, αλλά έλαβε αρνητική απάντηση από την αθηναϊκή ΠΑΕ, όπως αναφέρει με ανακοίνωση της η ΠΑΕ.
“Η ΠΑΕ Καλαμάτα ζήτησε εισιτήρια για τον αγώνα με την Άθενς Καλλιθέα.
Πάγια θέση της ΠΑΕ Καλαμάτα είναι ότι το ποδόσφαιρο είναι γιορτή με την συμμετοχή οπαδών και από τις δύο ομάδες που αγωνίζονται σε ένα παιχνίδι. Γι αυτό τον λόγο πάντα δίνουμε εισιτήρια στις φιλοξενούμενες ομάδες, όταν έρχονται στην Καλαμάτα και ποτέ δεν έχει δημιουργηθεί το παραμικρό! Εννοείται βέβαια ότι και μεις θέλουμε την συμπαράσταση των οπαδών μας στους εκτός έδρας αγώνες και πάντα ζητάμε εισιτήρια, όπου κι αν παίζουμε. Δυστυχώς όμως δεν σκέφτονται όλες οι ομάδες όπως εμείς!!! Την προηγούμενη Δευτέρα μέσω μέιλ επικοινωνήσαμε με την ΠΑΕ Άθενς Καλλιθέα και ζητήσαμε 150 εισιτήρια για τους φιλάθλους μας”, αναφέρει η ανακοίνωση στην οποία επισυνάπτεται η σχετική αλληλογραφία με την Καλλιθέα και η αρνητική απάντηση. Κάτι που προκάλεσε τη δυσαρέσκεια των ανθρώπων της Καλαμάτας, που αναφέρουν χαρακτηριστικά:
“Στο ματς του δεύτερου γύρου πιστεύουμε ότι η Άθενς Καλλιθέα δεν θα μπει καν στον κόπο να στείλει μέιλ, ζητώντας εισιτήρια για τους δικούς της φιλάθλους”.

Ζωντανά από το Action24 ο αγώνας

Το μεσσηνιακό κοινό θα έχει πάντως την ευκαιρία να παρακολουθήσει το σημαντικό ματς με την Καλλιθέα, έστω και εξ αποστάσεως, καθώς το ντέρμπι θα μεταδοθεί ζωντανά από το Action24, που εξασφάλισε τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Super League 2 και κάνει πρεμιέρα στις μεταδόσεις αυτό το Σαββατοκύριακο. Η αρχή θα γίνει την Κυριακή στις 3 το μεσημέρι με το Καλλιθέα – Καλαμάτα και θα ακολουθήσει τη Δευτέρα το Λάρισα – Απόλλων Πόντου (3 μ.μ.) για τον πρώτο όμιλο. Από εκεί και πέρα, δύο αγώνες (ένα για κάθε όμιλο) θα μεταδοθούν διαδικτυακά από το κανάλι της Super League 2. Ο λόγος για το Μακεδονικός - ΑΕΚ Β’ (Σάββατο, 3 μ.μ.) και Ιωνικός – Αιγάλεω (Τετάρτη, 3 μ.μ.).