Δευτέρα, 18 Δεκεμβρίου 2023 16:23

Α.Ε. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ - ΕΡΑΝΗ 1-1: Κόλλησε στην ισοπαλία με την ουραγό

Γράφτηκε από τον
Α.Ε. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ - ΕΡΑΝΗ 1-1: Κόλλησε στην ισοπαλία με την ουραγό

Την ευκαιρία να πάρει το πρώτο της διπλό στο πρωτάθλημα και να μειώσει τη διαφορά από τη ζώνη του υποβιβασμού έχασε η Εράνη που αναδείχθηκε ισόπαλη με σκορ 1-1 χθες στο Αιτωλικό απέναντι στο Μεσολόγγι.

Αυτή ήταν η δεύτερη εκτός έδρας ισοπαλία για την ομάδα του Θοδωρή Γιακαλή μετά το 1-1 στο Μαρκό, όμως δεν τη χάρηκε κανείς μιας και η Εράνη άξιζε βάση εμφάνισης και ευκαιριών τη νίκη.
Από την άλλη η ομάδα του Μεσολογγίου που είναι ουραγός στη βαθμολογία και αγνοεί τη νίκη, πήρε βαθμό μετά από πέντε σερί ήττες.

Δοκάρι στο 22’ με Μπάρκα

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο ματς, κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο και έχασαν σημαντικές ευκαιρίες.
Στο 22’ κεφαλιά του Μπάρκα από κοντά σταμάτησε στο δοκάρι, ενώ χαμένες ευκαιρίες είχαν και οι Δημητρίου, Κωνσταντόπουλου τα σουτ των οποίων έφυγαν μόλις άουτ.

Ανοιξε το σκορ ο
Ηλιόπουλος στο 39’

Η υπεροχή των πράσινων καρποφόρησε στο 39’ με τον Ηλιόπουλο να ανοίγει το σκορ με κοντινό πλασέ (0-1).
Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να είναι καλύτεροι και να ελέγχουν το ματς.

Ισοφάριση στο 54’ με Γαβριήλ

Ο Πέππας έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 50’ και αφού δεν έγινε σε αυτή τη φάση το 0-2, μετά από τέσσερα λεπτά το Μεσολόγγι ισοφάρισε σε 1-1 όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Γαβριήλ με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.
Στη συνέχεια η Εράνη έφτασε κοντά στο γκολ άλλες δύο φορές με τους Μπινιώρη και Μπουλγουρίδη, αλλά το πολυπόθητο γκολ δεν ήρθε και έτσι η ομάδα του Θοδωρή Γιακαλή άφησε δύο πολύτιμους βαθμούς στην Αιτωλοακαρνανία στην προσπάθεια της να πλησιάσει τη ζώνη του υποβιβασμού.
Διαιτητής ήταν ο Θωμάς (Κεφαλλονιάς) και βοηθοί οι Πλέσσας (Ζακύνθου) και Μπαλαρούτσος (Αχαϊας).
Α.Ε. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: Δουλιώτης, Γαβριήλ, Παναγιωτίδης, Κακκός, Μπαλαμπάνης, Κακιώνης, Αυτζής, Χαλαζίας, Κρανής, Μιχαλόπουλος, Κατσαμπάς.
ΕΡΑΝΗ: Σαββίδης, Μπινιώρης, Τσερπές(68’ Σινάνι), Σάμπσον, Μπουρδέκας (78’ Καπλάνης), Στραβάκος, Μπάρκας (68’ Μπουλγουρίδης), Πέππας, Κωνσταντόπουλος, Ηλιόπουλος, Δημητρίου (84’ Φλαρίωτης).