Δευτέρα, 18 Δεκεμβρίου 2023 18:48

ΠΑΜΙΣΟΣ - ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ 6-1: Ξέσπασε στο β' μέρος

Γράφτηκε από τον
ΠΑΜΙΣΟΣ - ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ 6-1: Ξέσπασε στο β' μέρος

Με το εντυπωσιακό 6-1 νίκησε ο Πάμισος χθες το βράδυ στη Μεσσήνη τη Σπερχογεία,, στο ματς με το οποίο ολοκληρώθηκε η 11η αγωνιστική στην Α' τοπική.

Οι Νησιώτες επέστρεψαν έτσι στις επιτυχίες ύστερα από τη "λευκή" ισοπαλία με τον Μιλτιάδη και ανέβηκαν στην τέταρτη θέση και στο -4 από την πρωτοπόρο Μάνη.
Η Σπερχογεία είναι στην 9η θέση και για ένα ημίχρονο δυσκόλεψε τον Πάμισο, που είχε προηγηθεί στο 4' με τον Πετρουλάκη, αλλά στο 30' ο Τσέρτος ισοφάρισε. Στο 40' ο Τιμπλαλέξης έκανε το 2-1 και με αυτό το σκορ πήγαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια για το ημίχρονο.
Στο ξεκίνημα του β' μέρους οι γηπεδούχοι ήταν καταιγιστικοί και σε διάστημα δέκα λεπτών, πέτυχαν τέσσερα γκολ και μετέτρεψαν το ρευστό 2-1, στο θριαμβευτικό 6-1.
Ο Ευστ. Βλάχος στο 48' έκανε το 3-1 και ο Υμεράσι στο 54' το 4-1. Στο επόμενο λεπτό ο Πετρουλάκης με το δεύτερο προσωπικό του γκολ έκανε το 5-1 και στο 58' ο Μπορχάν έκλεισε το σκορ (6-1).
ΠΑΜΙΣΟΣ: Τρακάκης, Υμεράσι, Αριστομενόπουλος, Φιλόπουλος, Μπαστακός (66' Χριατόπουλος), Αλ. Ντίσα, Τιμπλαλέξης (59' Κράκουλι), Μπορχάν (59' Ευθ. Βλάχος), Παπαδόπουλος, Eυστ. Βλάχος, Πετρουλάκης.
ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ: Μπακλέσης, Παναγιωτόπουλος, Μπούνας, Παπαγεωργίου, Κουτίβας (59' Μούρτο), Μαρίνος (71' Κακαλέτρης), Καραχάλιος, Πιλάτης, Τσέρτος (78' Σπύρος), Καραχάλιος, Γιακουμής.