Παρασκευή, 22 Δεκεμβρίου 2023 10:28

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Χώρισαν οι δρόμοι και με Αρναρέλλη

Γράφτηκε από τον

Μετά τους Μπράιαν Μπενίτεζ, Τζέρσον Καμπράλ και ο Αλέξανδρος Αρναρέλλης έλυσε χθες το συμβόλαιό του με την Καλαμάτα, καθώς δεν βρισκόταν στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας για τη συνέχεια της Super League 2.

“Η ΠΑΕ Καλαμάτα ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τον Αλέξανδρο Αρναρέλλη.
Έναν ποδοσφαιριστή που ενάμιση χρόνο που φόρεσε την φανέλα της Μαύρης Θύελλας, ήταν υπόδειγμα ήθους και επαγγελματία και τον ευχαριστούμε πολύ για την προσφορά του στην ομάδα μας.
Αλέξανδρε καλή συνέχεια στην καριέρα σου”, αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ για το τρίτο κατά σειρά διαζύγιο.
Ο Αρναρέλλης υπέγραψε στη μεσσηνιακή ομάδα τον Ιούνιο του 2022, ερχόμενος από το Αιγάλεω και σε αυτόν τον 1,5 χρόνο μέτρησε 40 συμμετοχές με 6 γκολ και 6 ασίστ. Ο 32χρονος μεσοεπιθετικός είναι πλέον ελεύθερος να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα της αρεσκείας του, όπως φυσικά και οι Μπενίτεζ, Καμπράλ.
Εντός των ημερών αναμένονται νέα “διαζύγια” στην Καλαμάτα, αφού πρόθεση της διοίκησης είναι να λυθούν 4-5 ακόμα συμβόλαια, ενώ θα γίνουν και άλλες προσθήκες. Μέχρι σήμερα έχουν αποκτηθεί οι Τζανακάκης, Κάτσε, Ντάντας και Κοζορώνης και υπάρχουν επαφές με τον Ρουμάνο τερματοφύλακα Λαουρέντσιου Μπρανέσκου, που πέρασε πέρυσι και από την Ελλάδα για λογαριασμό του Ατρομήτου.