Σάββατο, 23 Δεκεμβρίου 2023 11:57

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Με νέο πρόσωπο το 2024

Γράφτηκε από τον
“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Με νέο πρόσωπο το 2024

Στην τέταρτη θέση (μαζί με την Ηλιούπολη) και στο -4 από την κορυφή, βρίσκει την Καλαμάτα η διακοπή του πρωταθλήματος της Super League 2 λόγω των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Η “Μαύρη Θύελλα” ξεκίνησε τη σεζόν ως ένα από τα φαβορί για τον τίτλο στον β’ όμιλο, αλλά στις 12 πρώτες αγωνιστικές, δεν έχει δικαιώσει τις προσδοκίες, χάνοντας όλα τα ντέρμπι με τους ανταγωνιστές για τον τίτλο. Ολα βέβαια θα κριθούν στα πλέι οφ, που θα ακολουθήσουν μετά το πέρα της κανονικής σεζόν, με τη συμμετοχή των πέντε πρώτων ομάδων του βαθμολογικού πίνακα. Επιπλέον οι ομάδες θα μπουν σε αυτή τη διαδικασία με τους μισούς βαθμούς που συγκέντρωσαν (διαιρούνται δια του δύο). Ως εκ τούτου, αν άρχιζαν τώρα τα πλέι οφ ανόδου, η Καλαμάτα θα έχει μόνο δύο βαθμούς λιγότερους από την πρωτοπόρο Καλλιθέα. Οι διαφορές λοιπόν από τις πρώτες θέσεις δεν είναι απαγορευτικές, αλλά θα πρέπει να αλλάξει η εικόνα της ομάδας. Κάτι που θα συμβεί με μεταγραφική ενίσχυση και δουλειά.
Η διακοπή του πρωταθλήματος βοηθά, ώστε να γίνει η εκκαθάριση του ρόστερ και ήδη υπάρχει έντονη κινητικότητα, αφού έχουν ανακοινωθεί τέσσερις μεταγραφές και παράλληλα τρεις αποδεσμεύσεις. Τα νέα πρόσωπα είναι ο αμυντικός Τζανακάκης, οι μέσοι Κάτσε, Κοζορώνης και ο εξτρέμ Ντάντας, ενώ στον αντίποδα αποχώρησαν ο μέσος Μπενίτεζ (υπέγραψε στον Αιολικό) και οι μεσοεπιθετικοί Καμπράλ, Αρναρέλλης, που δεν βρίσκονταν στα πλάνα του Μάκη Χάβου και των συνεργατών του.

Ποιοι ακολουθούν

Εντός των ημερών αναμένονται νέα διαζύγια, μιας και η διοίκηση βρίσκεται σε συζητήσεις για να λυθούν τα συμβόλαια έξι ακόμα παικτών. Σύμφωνα με πληροφορίες, σε αυτή τη λίστα βρίσκονται οι Παπατόλιος, Ρόβας, Καραγκούνης, Ραπόσο, Μέντες και Μπαξεβάνος. Οσον αφορά τις μεταγραφές, πρόθεση είναι να αποκτηθεί τερματοφύλακας, ενώ στην Καλαμάτα θα περιμένουν και την απόφαση των Ζαμόρα, Χριστοδουλόπουλου του Αρη για το αν θα κατηφορίσουν στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα.

Δώρα και ευχές στην τελευταία προπόνηση

Αγωνιστικά, οι παίκτες της Καλαμάτας έκαναν χθες την τελευταία προπόνηση πριν τις διακοπές των Χριστουγέννων, που περιλάμβανε οικογενειακό δίτερμα με την Κ19 στο γήπεδο της Μικρομάνης. Ο πρόεδρος Γιώργος Πρασσάς στο μήνυμα του προς την τεχνική ηγεσία και τους παίκτες, ευχήθηκε Χρόνια πολλά, καλές γιορτές και οικογενειακή ευτυχία.
Στη συνέχεια σε οικογενειακό και εορταστικό κλίμα οι ποδοσφαιριστές μοιράστηκαν δώρα, αντάλλαξαν ευχές και έδωσαν ραντεβού για επιστροφή στις προπονήσεις την Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου.