Σάββατο, 30 Δεκεμβρίου 2023 11:10

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Τέταρτη αποχώρηση ο Καραγκούνης

Γράφτηκε από τον
“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Τέταρτη αποχώρηση ο Καραγκούνης

Ο Βασίλης Καραγκούνης έγινε ο τέταρτος ποδοσφαιριστής που αποχωρεί από την Καλαμάτα.

Η ασπρόμαυρη ΠΑΕ ανακοίνωσε χθες τη λύση της συνεργασίας με τον 30χρονο ποδοσφαιριστή.
Η ανακοίνωση αναφέρει:
“Η ΠΑΕ Καλαμάτα ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας της με τον Βασίλη Καραγκούνη. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του”.
Ο Καραγκούνης φόρεσε τη φανέλα της “Μαύρης Θύελλας” για 15 μήνες και είχε 34 συμμετοχές, 29 στο περσινό πρωτάθλημα και πέντε στο φετινό ως αλλαγή. Να θυμίσουμε πως είχαν αποχωρήσει τις προηγούμενες ημέρες οι Μπενίτεζ (υπέγραψε στον Αιολικό) και οι µεσοεπιθετικοί Καµπράλ και Αρναρέλλης. Οι αποχωρήσεις αναμένεται να συνεχιστούν στη μεσσηνιακή ομάδα, αφού υπάρχουν κι άλλοι ποδοσφαιριστές που δεν βρίσκονται στα πλάνα του Μάκη Χάβου.
Στο κομμάτι των μεταγραφών η Καλαμάτα έχει μέχρι στιγμής τέσσερις προσθήκες, μιας και έχουν αποκτηθεί ο αµυντικός Τζανακάκης, οι µέσοι Κάτσε, Κοζορώνης και ο εξτρέµ Ντάντας. Θεωρείται δεδομένο πάντως πως θα γίνουν κι άλλες μεταγραφές μέσα στον Ιανουάριο, επαφές υπάρχουν με αρκετούς ποδοσφαιριστές και αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις το προσεχές διάστημα από την ΠΑΕ Καλαμάτα.

Φιλικό σήμερα με Εράνη

Στον αγωνιστικό τομέα η Καλαμάτα θα δώσει φιλικό παιχνίδι σήμερα στις 3 το μεσημέρι στα Φιλιατρά με αντίπαλο την Εράνη, που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής. Στη συνέχεια οι ασπρόμαυροι θα πάρουν άδεια λόγω της Πρωτοχρονιάς και θα επιστρέψουν την Τρίτη στις προπονήσεις εν όψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος της Super League 2.
Να θυμίσουμε πως η “Μαύρη Θύελλα” θα παίξει με τον Γιούχτα στην Κρήτη το σαββατοκύριακο 6-7 Ιανουαρίου, για την 13η αγωνιστική.