Πέμπτη, 04 Ιανουαρίου 2024 11:51

ΕΡΑΝΗ: Παρελθόν πέντε παίκτες

Γράφτηκε από τον
ΕΡΑΝΗ: Παρελθόν πέντε παίκτες

Μετά τις μεταγραφές, ήρθαν και οι αποδεσμεύσεις στην Εράνη.

Η φιλιατρινή ομάδα ανακοίνωσε χθες πέντε διαζύγια. Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: “Το Δ.Σ. της ομάδας μας γνωστοποιεί τη λύση της συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές: Στραβάκο Γιάννη, Μπουλγκουρίδη Ηλία, Οικονομόπουλο Γιώργο, Λεβεντάκη Διονύσιο και Πλατάνα Θεόδωρο. Τους ευχαριστεί για την προσφορά τους στον σύλλογο και τους εύχεται καλή συνέχεια και κάθε επιτυχία στον επόμενο σταθμό της καριέρας τους”. Θυμίζουμε ότι η Εράνη έχει αποκτήσει τον 18χρονο τερματοφύλακα Γιώργο Μανωλάκο από τον Κένταυρο Βριλησσίων και τον 24χρονο εξτρέμ Νίκο Παπαδόπουλο από τη Δόξα Δράμας.

Με Παναιγιάλειο την Κυριακή

Στο αγωνιστικό σκέλος, η Εράνη θα φιλοξενηθεί την Κυριακή από τον Παναιγιάλειο για την 17η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ’ εθνικής. Το ματς θα ξεκινήσει στις 3 το μεσημέρι και θα το διαιτητεύσει ο Παναγιώτης Μάρκος από τη Λακωνία, με βοηθούς τους Ηλία Μπεκιάρη και Αναστάσιο Αντωνόπουλο, από τον ίδιο σύνδεσμο.
Την Κυριακή θα διεξαχθούν τα εφτά από τα εννέα ματς της αγωνιστικής, καθώς δύο αγώνες ορίστηκαν για την Δευτέρα 8 Ιανουαρίου.
Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Κυριακή

Ελλάς Σύρου – Πανελευσινιακός, 12.30 μ.μ.
Ερμιονίδα – Α.Ε. Μεσολογγίου, 3 μ.μ.
Μαρκό – Αστέρας Βάρης, 3 μ.μ.
Παναιγιάλειος – Εράνη, 3 μ.μ.
Βύζας Μεγάρων – ΑΕΡ Αφάντου, 3 μ.μ.
Ρόδος – Θύελλα Ραφήνας, 3 μ.μ.
Παναργειακός – Βάρδα, 3 μ.μ.

Δευτέρα

Α.Ε. Μυκόνου – Ιάλυσος, 11 π.μ.
Α.Ο. Πυλίου Κω – Κόρινθος, 3 μ.μ.