Παρασκευή, 05 Ιανουαρίου 2024 13:20

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Ενίσχυση στην επίθεση με Θανάση Γεωργιόπουλο

Γράφτηκε από τον
ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Ενίσχυση στην επίθεση με Θανάση Γεωργιόπουλο

Με τα χρώματα του Τέλλου Αγρα θα αγωνιστεί και πάλι ο Θανάσης Γεωργιόπουλος (φωτό).

Ο 33χρονος επιθετικός επέστρεψε στην ομάδα των Γαργαλιάνων, ύστερα από το πέρασμά του από τον Μιλτιάδη, στον οποίο είχε μεταπηδήσει το καλοκαίρι και ενώ πέρυσι είχε στεφθεί πρωταθλητής με την Εράνη. Πρόκειται για παίκτη που μπορεί να κάνει τη διαφορά και να λύσει το επιθετικό πρόβλημα, καθώς ο Τέλλος Αγρας έχει μία από τις χειρότερες επιθέσεις στην Α' τοπική με μόλις 7 γκολ σε 10 αναμετρήσεις. Αυτό έχει ως συνέπεια να βρίσκεται στην προτελευταία θέση με μόλις 3 βαθμούς και δίχως νίκη ακόμα στο πρωτάθλημα.

Στον Τέλλο Αγρα εκτιμούν ωστόσο, ότι με τη μεταγραφή του Γεωργιόπουλου, αλλά και 1-2 ακόμα κινήσεις που θα γίνουν, θα μπορέσει η ομάδα να ανακάμψουν. Επιπλέον ποντάρουν και στην αλλαγή ψυχολογίας, ύστερα από την έλευση του Δημήτρη Λίτσα.
Ο 42χρονος προπονητής επέστρεψε σε έναν σύλλογο που γνωρίζει καλά και ευελπιστεί να συνδυαστεί με νίκη το ντεμπούτο του, την Κυριακή κόντρα στον Εθνικό Μελιγαλά. Ενα σημαντικό ματς με δεδομένο ότι η ομάδα του Μελιγαλά είναι ουραγός και όπως και ο Τέλλος Αγρας, αγνοεί τη νίκη στην Α' τοπική.
Ο Τέλλος Αγρας έχει το αβαντάζ ότι θα παίξει στην έδρα του και θα τα δώσει όλα για τη νίκη, που θα δώσει βαθμολογική και ψυχολογική ώθηση.