Δευτέρα, 08 Ιανουαρίου 2024 13:57

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ - ΕΡΑΝΗ 2-1: Μπορούσε το βαθμό

Γράφτηκε από τον
ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ - ΕΡΑΝΗ 2-1: Μπορούσε το βαθμό

Την εκτός έδρας ήττα με σκορ 2-1 γνώρισε χθες η Εράνη από τον Παναιγιάλειο, στο πρώτο της παιχνίδι για το 2024.

Η φιλιατρινή ομάδα στάθηκε καλά απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο και μπορούσε να φύγει με το βαθμό, αλλά όπως και με την Ερμιονίδα, δέχτηκε γκολ στα τελευταία λεπτά.
Αυτή τη φορά όχι στις καθυστερήσεις, αλλά στο 82',, με τη μεσσηνιακή ομάδα να διαμαρτύρεται για φάουλ στο ξεκίνημα της φάσης.
Ο Παναιγιάλειος είχε προηγηθεί στο 53' με καρφωτή κεφαλιά του Μακρή, αλλά η Εράνη και με τις αλλαγές που έγιναν, βρήκε την ισοφάριση στο 76' με τον Πέππα. Στη συνέχεια έχασε μεγάλη ευκαιρία για την ολική ανατροπή με τον Μπινιώρη, ενώ είχε μια ακόμα καλή στιγμή με τον Καραμπέτσο.
Και στο 82' δέχτηκε το 2-1 με σουτ του Φωκαϊδη, σε μια φάση που όπως προαναφέραμε, προκάλεσε τις έντονες διαμαρτυρίες παικτών και πάγκου της Εράνης Και αυτό γιατί δεν σφυρίχτηκε φάουλ στον Μπινιώρη και στην εξέλιξη της φάσης, ο Παναιγιάλειος σκόραρε.
Στα τελευταία λεπτά οι "πράσινοι" προσπάθησαν για την ισοφάριση, αλλά το 2-1 δεν άλλαξε. Να σημειωθεί ότι στο πρώτο ημίχρονο,η Εράνη είχε δοκάρι με τον Δημητρίου και ευκαιρίες με Ηλιόπουλο, Καραμπέτσο, Κωνσταντόπουλο. Η ήττα από τον Παναιγίάλειο σταμάτησε το αήττητο τριών αγωνιστικών για τη μεσσηνιακή ομάδα, που παραμένει στην προτελευταία θέση του 3ου ομίλου της Γ' εθνικής. Ο Παναιγιάλειος επέστρεψε στις επιτυχίες, ύστερα από τρεις διαδοχικές ήττες στις οποίες δεν είχε σκοράρει.
ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Ι. Παπαδόπουλος, Μωραΐτης, Τακίδης, Μαυρόπουλος, Φωκαΐδης (85′ Βιλανάκης), Μακρής, Σκούτας (50′ Λουκάς), Κοντοχρήστος (85′ Κοτσόκολος), Σανδραβέλης, Κραγιόπουλος, Βασίλτσης (70′ Λιάτος).
ΕΡΑΝΗ: Σαββίδης, Μπινιώρης, Τσερπές, Μπουρδέκας (85’ Λακριντής), Πέππας, Κωνσταντόπουλος, Ηλιόπουλος (70’ Μπάρκας), Πουλιάνος (85’ Σινανί), Καραμπέτσος, Γκεβόρι (70’ Σάμπσον), Δημητρίου (59’ Παπαδόπουλος).