Τρίτη, 09 Ιανουαρίου 2024 11:15

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Tέλος και ο Παπατόλιος

Γράφτηκε από τον

Μετά τους Μπράιαν Μπενίτεζ, Τζέρσον Καμπράλ, Αλέξανδρο Αρναρέλλη, Βασίλη Καραγκούνη και Νίκο Μπαξεβάνο, παρελθόν για την Καλαμάτα αποτελεί από χθες και ο Θανάσης Παπατόλιος.

Ο 29χρονος αμυντικός μέσος, έλυσε τη συνεργασία του με τη "Μαύρη Θύελλα", στην οποία αγωνίστηκε για 3,5 χρόνια και ήταν από τους κορυφαίους σε απόδοση παίκτες.
Φέτος μάλιστα είχε τον περισσότερο χρόνο συμμετοχής στον πρώτο γύρο της Super League 2, αλλά άγνωστο γιατί, τέθηκε στο περιθώριο στα τελευταία ματς και έκανε μάλιστα μόνος του προπόνηση.
"Η ΠΑΕ Καλαμάτα ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τον Θάνο Παπατόλιο. Έναν ποδοσφαιριστή που στα 3,5 χρόνια που αγωνίστηκε στην ομάδα μας, έδωσε τον καλύτερο του εαυτό και τον ευχαριστούμε πολύ για την προσφορά του.
Να είναι υγιής και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του", αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ για τον έκτο κατά σειρά παίκτη που αποχωρεί την περίοδο του Ιανουαρίου.

Στην έξοδο και ο Ρόβας

Μετά τον Παπατόλιο, αναμένεται να λύσει το συμβόλαιο του, εφόσον επέλθει συμφωνία με τη διοίκηση και ο Χρήστος Ρόβας. Ο έμπειρος φορ επίσης δεν υπολογίζεται για τη συνέχεια του πρωταθλήματος και κάνει μόνος του προπόνηση.
Ο Τζερόνιμο Μπαράλες δεν έπαιξε στην Κρήτη με τον Γιούχτα λόγω τραυματισμού.
Ο Αργεντινός φορ δεν έχει αποδώσει πάντως τα αναμενόμενα και στην Καλαμάτα προσμένουν να πάρει τα πάνω του, ώστε να επιτευχθεί ο στόχος της ανόδου.

Επιβεβαίωση με Πέππα

Η χθεσινή μέρα, εκτός από διαζύγιο, είχε και μεταγραφή για την Καλαμάτα. Ο λόγος για τον Γιώργο Πέππα της Εράνης. Ο 24χρονος στόπερ, υπέγραψε για 1,5 χρόνο επιβεβαιώνοντας το χθεσινό αποκλειστικό ρεπορτάζ της "Ε" που ανέφερε ότι ο αρχηγός της Εράνης έχει κλείσει στη "Μαύρη Θύελλα". Ο Πέππας αγωνίστηκε για τελευταία φορά με τους φιλιατρινούς στο προχθεσινό ματς με τον Παναιγιάλειιο, όπου σκόραρε κιόλας, αλλά το γκολ αυτό δεν ήταν αρκετό για να αποφύγει η ομάδα του την ήττα.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ για τη συμφωνία με τον Πέππα αναφέρει: "Η ΠΑΕ Καλαμάτα ανακοινώνει την απόκτηση του Γιώργου Πέππα. Είναι 24 ετών, κεντρικός αμυντικός και αποκτήθηκε από την Εράνη Φιλιατρών για ενάμιση χρόνο. Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε να είναι υγιής και να μας βοηθήσει στην προσπάθεια που γίνεται για την επίτευξη του στόχου της ανόδου στην Σούπερ Λιγκ".
Η Καλαμάτα μετρά πλέον εφτά μεταγραφές, καθώς είχαν προηγηθεί οι Κάτσε, Κοζορώνης, Καρασαλίδης, Ντάντας, Τζανακάκης, και Κωτσόπουλος, που αγωνίστηκαν μάλιστα στο κυριακάτικο ματς με τον Γιούχα, στο οποίο η Καλαμάτα πέταξε δύο ακόμα βαθμούς.
Με το 1-1 στην Ιεράπετρα, υποχώρησε στην 5η θέση του β' ομίλου της Super League 2 και απομακρύνθηκε 6 βαθμούς από την πρωτοπόρο Καλλιθέα.

Σάββατο με Αιγάλεω

Επόμενο ματς για την 'Μαύρη Θύελλα" είναι το ντέρμπι με το Αιγάλεω, το οποίο αναμένεται να διεξαχθεί το προσεχές Σάββατο στις 3 το μεσημέρι στο Δημοτικό Στάδιο.
Η Καλαμάτα είναι υποχρεωμένη να επιστρέψει στις επιτυχίες, ύστερα από τρεις αγωνιστικές, ώστε να μην χάσει την επαφή με την κορυφή.