Πέμπτη, 11 Ιανουαρίου 2024 12:57

Εκοψαν πίτα οι διαιτητές ποδοσφαίρου Μεσσηνίας

Γράφτηκε από τον
Εκοψαν πίτα οι διαιτητές ποδοσφαίρου Μεσσηνίας

Στην αίθουσα εκδηλώσεων του αθλητικού κέντρου της ΕΠΣΜ, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Μεσσηνίας, τη Δευτέρα το βράδυ.

Στην κοπή της πίτας έδωσαν το παρών ο πρόεδρος της ΕΠΣΜ Βασίλης Σπηλιώτης και μέλη της διοίκησης, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Μεσσηνίας Αγγελος Σκαφιδάς, το μέλος του Δ.Σ. Αλέκος Τσατάς και παρατηρητές διαιτησίας.
Η εκδήλωση άνοιξε με τον πρόεδρο της Επιτροπής Διαιτησίας Ηλία Αλεξέα, ο οποίος καλωσόρισε όλους τους παρευρισκόμενους και στη συνέχεια έδωσε το λόγο για σύντομο χαιρετισμό στον πρόεδρο της ΕΠΣΜ Βασίλη Σπηλιώτη και ακολούθησαν ο Αγγελος Γεωργόπουλος αντιπρόεδρος της ΕΠΣΜ και υπεύθυνος διαιτησίας, ο Αγγελος Σκαφιδάς πρόεδρος του τοπικού συνδέσμου προπονητών και ο πρόεδρος του Σ.Δ.Π.Μ. Νίκος Κοσάρης.
Ο Βασίλης Σπηλιώτης στην ομιλία του, ανάμεσα σε άλλα ζήτησε από τους διαιτητές να είναι προσεκτικοί σε ότι αφορά τους κανονισμούς, τη συμπεριφορά τους και στη διαχείριση ενός αγώνα. Επίσης να προσπαθούν να είναι διακριτικοί και μετά από παιχνίδι να μην θυμάται κανείς ποιοι διαιτητές το έπαιξαν.
Ο Αγγελος Γεωργόπουλος δεν θέλησε να πει κάτι, καθώς υποστήριξε ότι τον κάλυψε ο πρόεδρος με όσα ανέφερε και ευχήθηκε στους διαιτητές καλή χρονιά με υγεία.
Ο Αγγελος Σκαφιδάς στη σύντομη ομιλία του μεταξύ άλλων ευχήθηκε να έχουν τύχη, να αποφεύγουν λάθη που μπορούν να οδηγήσουν κάποιον στο δικαστήριο. Ακόμη να μην γράφουν στο φύλλο αγώνα άτομα που δεν βρίσκονται στο γήπεδο την ώρα του παιχνιδιού.
Το φλουρί από την πίτα έτυχε στον διαιτητή Χρήστο Σαπουντζή, ενώ δόθηκαν 5 δώρα μετά από κλήρωση. Συγκεκριμένα τυχεροί ήταν οι Κώστας Αντωνόπουλος και Αντώνης Μιχαλόπουλος που πήραν από ένα σετ ενδοεπικοινωνίας (προσέφεραν από ένα ο Σύνδεσμος Διαιτητών και η Επιτροπή διαιτησίας) και οι Ευθύμιος Κορομηλάς, Δημήτρης Πλακογιάννης και Αγγελος Μπασιλάρης, πήραν από ένα ηλεκτρονικό ρολόι (δύο ρολόγια προσέφερε ο Αγγελος Σκαφιδάς εκ μέρους του Συνδέσμου Προπονητών και ένα η ΕΠΣΜ).