Πέμπτη, 11 Ιανουαρίου 2024 19:27

Αρνείται ο Κόβαλ ότι υπέγραψε στην Καλαμάτα!

Γράφτηκε από τον

'Η ΠΑΕ Καλαμάτα ανακοινώνει την απόκτηση του Μαξίμ Κόβαλ. Είναι Ουκρανός διεθνής τερματοφύλακας 31 ετών (9-12-92) και υπέγραψε για 1,5 χρόνο", ανέφερε μεταξύ άλλων η ανακοίνωση που εξέδωσε την Τετάρτη η Καλαμάτα.

Σημερινό, ωστόσο, δημοσίευμα του Sport 24 αναφέρει ότι ο πρώην γκολκίπερ της Σέριφ, μίλησε σε ξένη ιστοσελίδα και αρνείται ότι υπέγραψε στη "Μαύρη Θύελλα". και πως ο Αρης, με τον οποίο διαπραγματεύεται, του ζήτησε να υπογράψει στην ομάδα της Θεσσαλονίκης και εν συνεχεία να έρθει ως δανεικός στην Καλαμάτα.

"Δεν έχω υπογράψει κάτι. Απλά διαπραγματεύομαι με τον Αρη και έχουν συμπεριλάβει έναν αντίστοιχο όρο στην προσφορά τους. Δεν έχω αποδεχθεί κάτι και δεν καταλαβαίνω γιατί ανακοίνωσαν κάτι τέτοιο", είπε στο Telegram.

Μένει να δούμε αν η μεταγραφή θα εξελιχθεί σε νέο φιάσκο για την Καλαμάτα, ύστερα από αυτό του καλοκαιριού με τον Ούγκο Σόουζα που ανανέωσε στον Ιωνικό και ενώ είχε ανακοινωθεί από την Καλαμάτα,, ή ο Κόβαλ θα γίνει τελικά κάτοικος Καλαμάτας, έστω και αν δεν ήρθε στην Ελλάδα, με την προοπτική να παίξει στη Super League 2, αλλά στην μεγάλη κατηγορία.