Παρασκευή, 12 Ιανουαρίου 2024 12:36

Από την Εράνη στον Παναργειακό ο Κώστας Ηλιόπουλος

Γράφτηκε από τον
Από την Εράνη στον Παναργειακό ο Κώστας Ηλιόπουλος

Παρελθόν αποτελεί από την Εράνη ο Κώστας Ηλιόπουλος.

O 34χρονος επιθετικός πήρε μεταγραφή το καλοκαίρι στην Εράνη προερχόμενος από το Διαβολίτσι, αλλά η θητεία του στα Φιλιατρά κράτησε μόνο έξι μήνες.
"Το Δ.Σ. του συλλόγου μας γνωστοποιεί την λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Κωνσταντίνο Ηλιόπουλο.
Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του και του ευχόμαστε υγεία και κάθε επιτυχία για την συνέχεια.
Την ίδια ώρα, γνωστοποιούμε στο φίλαθλο κοινό πως η ομάδα μας βρίσκεται πολύ κοντά σε μια σπουδαία διεθνή μεταγραφή, που αναμένεται να οριστικοποιηθεί μέσα στα επόμενα 24ωρα", ανέφερε στην ανακοίνωση της η Εράνη. Να θυμίσουμε πως οι πράσινοι απέκτησαν πριν δύο ημέρες τον Γιάννη Φάκη για την κορυφή της επίθεσης.
Ο έμπειρος φορ δεν άργησε να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, μιας και συμφώνησε μέχρι το καλοκαίρι με τον Παναργειακό.
Η ομάδα του Αργους είναι στην 5η θέση της βαθμολογίας στον 3ο όμιλο της Γ' εθνικής μαζί με Παναιγιάλειο και Ελλάς Σύρου και απέχει οκτώ βαθμούς από την Κόρινθο που οδηγεί την κούρσα.

Η ανακοίνωση του Παναργειακού αναφέρει:
“Ο πολύπειρος επιθετικός Κώστας Ηλιόπουλος στα πράσινα. Σε μία μεγάλη μεταγραφή προχώρησε η ομάδα του Παναργειακού αφού ήρθε σε συμφωνία με τον έμπειρο επιθετικό Κώστα Ηλιόπουλο. Για τον Ηλιόπουλο μιλάνε οι συμμετοχές και τα γκολ του όλα αυτά τα χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας, αφού έχει καταγράψει 384 συμμετοχές και 98 γκολ σε Α , Β και Γ εθνική κατηγορία. Έχει αγωνιστεί σε Καλαμάτα, Μέγαρα, Ηλιούπολη, Σπάρτη, ΝΠΣ Βόλο, Διαβολίτσι και τελευταία ομάδα ήταν η Εράνη Φιλιατρών.
Ο πολύπειρος επιθετικός έρχεται με σκοπό να βοηθήσει τον Παναργειακό μας να επανέλθει στις επαγγελματικές κατηγορίες”.