Παρασκευή, 12 Ιανουαρίου 2024 17:55

ΑΕΚ: Προπονήθηκε κανονικά ο Σιντιμπέ

Γράφτηκε από τον
ΑΕΚ: Προπονήθηκε κανονικά ο Σιντιμπέ

Ο Τζιμπρίλ Σιντιμπέ συμμετείχε κανονικά στη σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ και αναμένεται να τεθεί στη διάθεση του Ματίας Αλμέιδα στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Ανακούφιση για τον Ματίας Αλμέιδα εν όψει Παναθηναϊκού. Ο Τζιμπρίλ Σιντιμπέ συμμετείχε κανονικά στη σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ και αναμένεται να τεθεί στη διάθεση του Ματίας Αλμέιδα στο κυριακάτικο ντέρμπι με τους «πράσινους».

Ο Γάλλος μπακ αντικαταστάθηκε λόγω ενοχλήσεων στο ημίχρονο του αγώνα με τον Άρη, ωστόσο κρίθηκε έτοιμος να συμμετάσχει στο σημερινό πρόγραμμα και το ίδιο αναμένεται να κάνει και στην αυριανή προπόνηση. Έτσι ο έμπειρος μπακ αναμένεται να βρεθεί στην αποστολή των «κιτρινόμαυρων» κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Έτοιμος θεωρείται και ο Πέτρος Μάνταλος που απουσίαζε τελευταία λόγω ίωσης, καθώς ο Έλληνας χαφ προπονήθηκε κανονικά την Πέμπτη και υπολογίζεται και πάλι από τον Ματίας Αλμέιδα.

Δεδομένα αυτοί που θα απουσιάζουν είναι οι διεθνείς της ΑΕΚ που λείπουν με τις υποχρεώσεις τους με τις Εθνικές ομάδες και συγκεκριμένα οι Μουκουντί, Ζίνι, Χατζισαφί και Μοχαμάντι, ενώ μένει να εξεταστεί και η κατάσταση του Γαλανόπουλου ο οποίος απουσίασε κόντρα στον Άρη λόγω ενοχλήσεων της τελευταίας στιγμής.

Πηγή: gazzetta.gr