Σάββατο, 13 Ιανουαρίου 2024 10:00

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Ψάχνει νίκη μετά από 40 μέρες κόντρα στο Αιγάλεω

Γράφτηκε από τον
"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Ψάχνει νίκη μετά από 40 μέρες κόντρα στο Αιγάλεω

Η νίκη είναι η μόνη λέξη που υπάρχει στο λεξικό των παικτών της Καλαμάτας, για το σημερινό ματς με το Αιγάλεω (3 μ.μ.).

Η "Μαύρη Θύελλα" μετά την ισοπαλία στην Κρήτη με τον Γιούχτα, υποχώρησε στην 5η θέση και στο -6 από την κορυφή του β' ομίλου της Super League 2.
Ως εκ τούτου δεν έχει περιθώρια για απώλειες, με το 8ο της βαθμολογίας Αιγάλεω, που με τον Νίκο Παντέλη στον πάγκο μετρά πάντως δύο σερί νίκες κόντρα σε Τηλυκράτη (1-0) και Διαγόρα Ρόδου (4-1).
Αντίθετα η "Μαύρη Θύελλα" έχει να κερδίσει από τις 3 Δεκεμβρίου (1-0 την Παναχαϊκή με γκολ του Ακόστα). Αυτή είναι η μάλιστα και η μοναδική νίκη στα τελευταία έξι παιχνίδια. Μετά το τρίποντο στο πελοποννησιακό ντέρμπι, ακολούθησαν η ήττα στο "Ελ Πάσο" από την Καλλιθέα με 1-0, η ισοπαλία δίχως τέρματα στο Στάδιο με τον Παναθηναϊκό Β' και η νέα ισοπαλία με τον Γιούχτα (1-1) στην Ιεράπετρα.
Η Καλαμάτα ψάχνει λοιπόν σήμερα νίκη μετά από 40 μέρες, ώστε να πάει με καλή ψυχολογία στο ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής με τα Χανιά.. Το Αιγάλεω εκτός έδρας είναι από τις πιο αδύναμες ομάδες, με απολογισμό 1 νίκη και 6 ήττες με γκολ (3-13).

Οι επιλογές Χάβου

Η προετοιμασία για το Αιγάλεω ολοκληρώθηκε χθες και εν συνεχεία ο Μάκης Χάβος ανακοίνωσε την αποστολή, στην οποία βρίσκεται και ο νεοαποκτηθείς Πέππας, αλλά και ο καλαματιανός Μουζάκης.
Ακόμα επιστρέφει από τραυματισμό ο Μπαράλες. Οι απουσίες έχουν να κάνουν με τους τραυματίες Δημόπουλο, Αρίμπας, Κάνιας και τον Μέντες που απουσιάζει με τη Γουινέα Μπισάου.
Εκτός έμεινε ο νεοποκτηθείς Ντάντας, αλλά και οι Ρόβας, Ραπόζο, που δεν υπολογίζονται. Αναλυτικά η αποστολή: Γιαννίκογλου, Λαδάς, Τζανακάκης, Μοζέρ, Βαλεριάνος, Κωνσταντινόπουλος, Κωστούλας, Καρασαλίδης, Πέππας, Κάτσε, Κοζορώνης, Ματέους, Γρίβας, Κατάλντι, Τάτος, Ακόστα, Κωτσόπουλος, Μουζάκης, Πασάς, Μπαράλες.

Περιμένουν Κόβαλ στην Καλαμάτα

Τον γύρο του διαδικτύου έκανε την Πέμπτη η δήλωση του Μάξιμ Κόβαλ, ότι δεν έχει υπογράψει στην Καλαμάτα και πως ο ίδιος διαπραγματεύεται με τον Αρη, που του ζήτησε να έρθει δανεικός στην 'Μαύρη Θύελλα", κάτι που ο ίδιος δεν δέχεται. Και όλα αυτά ενώ η μεσσηνιακή ομάδα είχε ανακοινώσει την Τετάρτη την απόκτησή του! Οι άνθρωποι της Καλαμάτας αναφέρουν ότι ο πρώην γκολκίπερ της Σέριφ θα έρθει αυτό το Σαββατοκύριακο στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα, ώστε να τελειώσει η μεταγραφή και μένει να δούμε αν θα επιβεβαιωθούν.
Χθεσινές πληροφορίες ανέφεραν ότι ο Ουκρανός ποδοσφαιριστής ταξίδευε για Ελλάδα, με πρώτο σταθμό τη Θεσσαλονίκη, όπου θα είχε επαφή με τους ανθρώπους του Αρη, για να λυθεί το θέμα και να έρθει πιθανότατα ως δανεικός μέχρι το τέλος της σεζόν στην Καλαμάτα.

Το πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής στον β' όμιλο της Super League 2

Σάββατο

Χανιά – Διαγόρας Ρόδου, 2.30 μ.μ.
Καλλιθέα – Παναθηναϊκός Β’, 3 μ.μ.
Καλαμάτα – Αιγάλεω, 3 μ.μ.

Κυριακή

Ηλιούπολη – Τηλυκράτης Λευκάδας, 3 μ.μ.
Παναχαϊκή – Γιούχτας, 3 μ.μ.

Δευτέρα
Ιωνικός – Ολυμπιακός Β’, 4.30 μ.μ.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(σε 13 αγωνιστικές)
1. Καλλιθέα 17-9 27
2. Χανιά 22-9 26
3. Διαγόρας Ρόδου 16-15 22
-. Ιωνικός 24-15 22
5. Καλαμάτα 20-12 21
6. Ηλιούπολη 11-13 20
7. Γιούχτας 12-13 15
8. Αιγάλεω 10-18 14
9. Ολυμπιακός Β’ 19-11 11
-. Παναθηναϊκός Β’ 9-20 11
11. Τηλυκράτης 9-24 8
12. Παναχαϊκή 10-19 7
* Ο Ολυμπιακός Β' έχει ξεκινήσει με -10 βαθμούς.