Δευτέρα, 15 Ιανουαρίου 2024 15:47

ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – Α.Ε. ΜΑΝΗΣ 1-5: Ανετο διπλό με ανατροπή για τους πρωτοπόρους

Γράφτηκε από τον
ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – Α.Ε. ΜΑΝΗΣ 1-5: Ανετο διπλό με ανατροπή για τους πρωτοπόρους

Ανετο διπλό και μάλιστα με ανατροπή πήρε χθες το βράδυ η Α.Ε. Μάνης στο “Π. Μπαχράμης” επί του Ηρακλή Καλαμάτας με σκορ 5-1.

Η ομάδα του Πάνου Πολίμου συνεχίζει στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με τον Μιλτιάδη, δύο αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση του α’ γύρου.
Από την άλλη ο Ηρακλής δεν μπόρεσε να προβάλει αντίσταση στους Μανιάτες και μάλιστα βρέθηκε στη ζώνη του υποβιβασμού μετά το διπλό της Ράχης στη Σπερχογεία.
Μόλις στο 2’ ο Δαρσακλής με πλασέ μετά από ωραίο συνδυασμό έγραψε το 1-0. Ομως στην επόμενη φάση, στο 3’ η Μάνη ισοφάρισε με σουτ του Κ. Πουλάκου και στο 8’ γύρισε το ματς με σουτ του Γιαννή έξω από την περιοχή ύστερα από εκτέλεση κόρνερ. Στο 34’ ο Στραβάκος με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-3 και βγήκε αλλαγή λόγω ενός μικροτραυματισμού.
Πριν το ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν και τέταρτο γκολ, καθαρίζοντας το ματς. Ηταν το 42’ με τον Γιαννή να τροφοδοτεί τον Κ. Πουλάκο που με ψηλοκρεμαστό πλασέ διαμόρφωσε το 1-4.
Το δεύτερο μέρος ήταν τυπική διαδικασία για την ΑΕΜ που αγωνίστηκε δίχως τους Κουρούπη και Μπάλα.
Στο 50’ μάλιστα ο Κ. Πουλάκος έδωσε στον Σπυροπουλο και εκείνος με πλασέ έγραψε το τελικό 1-5, με την Μάνη στη συνέχεια να κατεβάζει ταχύτητα.
Το ματς σφύριξε ο Αράπης, με βοηθούς τους Ταβουλαρέα και Διακουμάκο.
ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Αλάμαρας, Χάτζιου, Κοσμόπουλος (75’ Μαρίνος), Παπαδέας, Φυκούρας (46’ Τζάνες), Βαϊτσης, Μαγκλάρας, Τρακάκης, Χριστόπουλος, Μιχαλόπουλος, Δαρσακλής.
Α.Ε. ΜΑΝΗΣ: Κόκκαλης, Μελενικιώτης (72’ Χατζηπαναγιώτης), Γιαννής, Σπυρέας, Π. Πουλάκος, Τζανετέας, Στραβάκος (35’ λ.τρ. Στυλιανόπουλος) Γλέζος (46’ Σπυρόπουλος), Κ. Πουλάκος, Αρβανίτης (65’ Ντερβίσι), Μουλιάτος.