Δευτέρα, 15 Ιανουαρίου 2024 18:37

ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ – ΡΑΧΗ 1-2: Σημαντικό διπλό με ανατροπή

Γράφτηκε από τον
ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ –  ΡΑΧΗ 1-2: Σημαντικό διπλό με ανατροπή

Σημαντική εκτός έδρας νίκη και με ανατροπή στο σκορ πέτυχε χθες το απόγευμα ο ΠΑΣ Ράχη, που επικράτησε 2-1 της Σπερχογείας.

Η Καλαματιανή ομάδα σημείωσε τη δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα και δεύτερη εκτός έδρας μετά το 1-0 μέσα στο Μελιγαλά επί του Εθνικού την 4η αγωνιστική. Προσωρινά σκαρφάλωσε στη 10η θέση, την οποία μοιράζεται με τη χθεσινή αντίπαλο της και τη Θύελλα Χαρακοπιού.
Χθες παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ κατάφερε να αντιδράσει και να φύγει από το γήπεδο της Σπερχογείας με τους τρεις πόντους.
Οι “ταύροι” παρότι πήραν κεφάλι στο σκορ δεν κατάφεραν να φύγουν με θετικό αποτέλεσμα και να απομακρυνθούν από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.
Το σκορ άνοιξε στο 43’ ο Ηρ. Καραχάλιος με πλασέ μετά από παράλληλη πάσα του Ι. Καραχάλιου. Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 55’ με κεφαλιά του Τριανταφυλλίδη, ο οποίος αξιοποίησε το φάουλ που εκτέλεσε ο Μαράι. Με τον ίδιο τρόπο στο 77’ από φάουλ του Μαράι ο Μαστρόκαλος με κεφαλιά “έγραψε” το τελικό 1-2.
Την αναμέτρηση διαιτήτευσε ο Κομπιλίρης που είχε βοηθούς διαιτητές τους Σωτηρόπουλο, Ηλ. Μπουρίκα.
ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ: Μπακλέσης, Παναγιωτόπουλος, Μπούνας, Παπαγεωργίου, Κουτίβας (81’ Κακαλέτρης), Τσέρτος, Ι. Καραχάλιος, Πιλάτης, Σαούτης, Ηρ. Καραχάλιος, Γιακουμής.
ΠΑΣ ΡΑΧΗ: Τσέλα, Κιόρι, Βράπι, Τριανταφυλλίδης, Τζιόλας, Πάνου (71’ Κωνσταντόπουλος), Μπέγκα, Μαστρόκαλος (88’ Μάλι), Ζωγόπουλος (59’ Τόμασεκ), Μαράι, Σκιάς.