Πέμπτη, 18 Ιανουαρίου 2024 11:13

ΜΙΚΤΕΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Νίκη για την Κ14, ήττα για την Κ16 στα ματς με την Ηλεία

Γράφτηκε από τον
ΜΙΚΤΕΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ:  Νίκη για την Κ14, ήττα για την Κ16 στα ματς με την Ηλεία

Τα πρώτα παιχνίδια στα πρωταθλήματα προεπιλογής εθνικών ομάδων της ΕΠΟ, έδωσαν χθες οι μικτές Μεσσηνίας, με τις αντίστοιχες της Ηλείας.

Η Κ14 της Μεσσηνίας νίκησε με 3-1, ενώ αντίθετα η Κ16 ηττήθηκε με σκορ 2-0. Αμφότερα τα ματς έγιναν στον Πύργο και εντάσσονταν στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής. Θυμίζουμε ότι τα ματς της πρεμιέρας με την Κεφαλλονιά Ιθάκη είχαν αναβληθεί.

Στους αγώνες με την Ηλεία, η Κ14 του νομού μας ήταν ανώτερη και με σκόρερ τον Χρήστο Δημητρίου πήρε δίκαια τη νίκη. Ο ποδοσφαιριστής της Καλαμάτας πέτυχε και τα τρία γκολ, με τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν προσωρινά σε 1-1, που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.
ΜΕΣΣΗΝΙΑ Κ14: Αντωνόπουλος, Γιαννακόπουλος, Χριστόπουλος (41' Παπαχριστοφίλου), Σκιαδόπουλος, Δημητρίου, Πανταζής (60' Σταθάς),Μανιάτης, Παπαγεωργόπουλος (45' Χρυσοβέργης), Ανδρινόπουλος (60' Μητσέας), Χάντζος (41' Λαμπρόπουλος) Σπυρόπουλος.
Η Κ16 της Μεσσηνίας δεν είχε καλή απόδοση και από δύο λάθη της άμυνας, δέχτηκε ισάριθμα τέρματα στο δεύτερο ημίχρονο και έφυγε με άδεια χέρια από την Ηλεία. Το πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο.
ΜΕΣΣΗΝΙΑ Κ16: Παυλ. Βαρελάς, Γιαμαρέλος, Κανελλόπουλος, Σεντεμέντες, Κουλκούτης (75' Μπούνας), Σ. Βαρελάς, Ζαχαριάς, Σταθόπουλος (65' Κάτσος), Νικολόπουλος (46' Παπαδόπουλος), Δημόπουλος (65' Κιοσές), Καλογερόπουλος (65' Καραμπότσος),