Πέμπτη, 18 Ιανουαρίου 2024 11:21

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ - ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ 0-1: Προβάδισμα πρόκρισης με Ζαραφέτα

Γράφτηκε από τον
ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ - ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ 0-1: Προβάδισμα πρόκρισης με Ζαραφέτα

Το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Μεσσηνίας έκανε ο Πανθουριακός, καθώς επικράτησε εκτός έδρας με 1-0 του Μιλτιάδη.

Ο Ζαραφέτας με σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα πρώτα στο οριζόντιο δοκάρι και εν συνεχεία στα δίχτυα, μόλις στο 6ο λεπτό και αυτό το γκολ έκρινε την αναμέτρηση στο γήπεδο των Γαργαλιάνων. Ο Πανθουριακός με σκορ και ψυχολογία υπέρ του, έλεγξε τον ρυθμό στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και πήρε προβάδισμα για να βρεθεί ξανά στον τελικό μετά από 2 χρόνια.

Ο Μιλτιάδης καλείται πλέον να κάνει την ανατροπή στη ρεβάνς στο γήπεδο του Μεσσηνιακού, που θα διεξαχθεί στις 21 Φεβρουαρίου.
ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ: Κωνσταντακόπουλος, Γεωργιόπουλος, Ι. Τσόπελας, Καντούτσης, Μπουτσικάκης, Πολίμος, Τσιγαρίδης (80' Ανδρ. Χρονόπουλος), Α. Τσόπελας (35' Σταθόπουλος), Αθανασόπουλος, Τσουλάκος, Σαραντόπουλος.
ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Μπεσσής, Γιαννακόπουλος, Καραχάλιος, Νικολόπουλος, Πιτσιλής, Ζαχαρόπουλος, Βασιλόπουλος (77' Γαλανόπουλος), Ζαραφέτας, Αλεξανδρόπουλος, Αντεμάι (66' Πλατάνας), Καρύδης (18' λ.τρ. Κουτσουρόπουλος)