Παρασκευή, 19 Ιανουαρίου 2024 10:45

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Πρόκληση το εντός έδρας αήττητο των Χανίων

Γράφτηκε από τον
“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Πρόκληση το εντός έδρας αήττητο των Χανίων

Η Καλαμάτα για δεύτερη φορά μέσα στο Γενάρη, θα βρεθεί στην Κρήτη, αυτή τη φορά για να αντιμετωπίσει τα Χανιά (Κυριακή, 4 μ.μ.).

Η “Μαύρη Θύελλα” πριν από δύο εβδομάδες στην Ιεράπετρα, αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τον Γιούχτα, που όπως και τα Χανιά διατηρούν το εντός έδρας αήττητο.
Τα Χανιά βρίσκονται μάλιστα στην 2η θέση του β’ ομίλου της Super League 2 και στο +5 από την τέταρτη Καλαμάτα, η οποία θέλει να γίνει η πρώτη ομάδα που θα κερδίσει τους Κρητικούς στα Περιβόλια.
Τα Χανιά σε έξι αγώνες ενώπιον του κοινού τους, έχουν πέντε νίκες και μία ισοπαλία με γκολ 16-2! Η Παναχαϊκή και ο Ιωνικός είναι οι μόνες που έχουν σκοράρει εκεί, με την ομάδα της Νίκαιας να είναι και η μόνη που δεν έχει ηττηθεί.
Η “Μαύρη Θύελλα” ξεκίνησε το πρωτάθλημα με δύο διπλά σε ΟΑΚΑ και Αιγάλεω, αλλά έκτοτε δεν έχει πανηγυρίσει τρίποντο. Σε έξι εξόδους έχει δύο νίκες, ισάριθμες ισοπαλίες και ήττες με γκολ 10-6.
Ηρθε η ώρα λοιπόν για διπλό, αλλά και για νίκη σε ντέρμπι με ανταγωνιστή για τον τίτλο, αφού στον πρώτο γύρο ηττήθηκε από Καλλιθέα, Ιωνικό, Χανιά και Διαγόρα. Η ομάδα της Ρόδου έχει τις καλύτερες εντός έδρας επιδόσεις, με 6 νίκες σε 6 ματς και ακολουθούν τα Χανιά με 5 νίκες και 1 ισοπαλία. Διαγόρας, Χανιά και Γιούχτας, είναι οι τρεις αήττητες έδρες στον β’ όμιλο της Super League 2.
* Την έναρξη της συνεργασίας με την διατροφολόγο Μαρία Λυκομήτρου, που έχει εργαστεί μεταξύ άλλων σε Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ ανακοίνωσε η ΠΑΕ Καλαμάτα. Η κ. Λυκομήτρου θα αναλάβει καθήκοντα σε ότι έχει σχέση με την διατροφή των ποδοσφαιριστών σε πλήρως επαγγελματικά πρότυπα, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Τα εντός έδρας ματς των Χανίων

Χανιά – Τηλυκράτης 3-0
Χανιά – Παναχαϊκή 4-1
Χανιά – Παναθηναϊκός Β’ 2-0
Χανιά – Αιγάλεω 2-0
Χανιά – Ιωνικός 1-1
Χανιά – Διαγόρας 4-0

Τα εκτός έδρας ματς της Καλαμάτας

Παναθηναϊκός Β’ – Καλαμάτα 1-4
Αιγάλεω – Καλαμάτα 0-3
Ιωνικός – Καλαμάτα 3-2
Ολυμπιακός Β’ – Καλαμάτα 0-0
Καλλιθέα – Καλαμάτα 1-0
Γιούχτας – Καλαμάτα 1-1