Δευτέρα, 22 Ιανουαρίου 2024 13:53

ΡΟΔΟΣ - ΕΡΑΝΗ 3-1: Ηττα με πολλά παράπονα από τη διαιτησία

Γράφτηκε από τον
ΡΟΔΟΣ - ΕΡΑΝΗ 3-1: Ηττα με πολλά παράπονα από τη διαιτησία

Με άδεια χέρια έφυγε από το "νησί των ιπποτών' χθες η Εράνη... Η φιλιατρινή ομάδα ηττήθηκε με 3-1 από τη Ρόδο, η οποία με τη νίκη της βρέθηκε στο -4 από την κορυφή.

Οι πράσινοι στάθηκαν καλά απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο που στοχεύει στην κατάκτηση του τίτλου και έμειναν με πολλά παράπονα από τον διαιτητή της αναμέτρησης. Αυτό ήταν το πρώτο τρίποντο για τη Ρόδο το 2024 και η πρώτη νίκη με το Νίκο Κουρμπανά στο τιμόνι της νησιώτικης ομάδας.
Ο αγώνας στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο “Καλλιπάτειρα” ξεκίνησε με ένα γρήγορο γκολ, μιας και μόλις στο 2' ο Ζούνης με κοντινό σουτ μετά από φάση διαρκείας νίκησε τον Σαββίδη και έκανε το 1-0.

Ισοφάρισε ο Μπινιώρης στο 14'

Η ομάδα του Θοδωρή Γιακαλή δεν πτοήθηκε από το εις βάρος της γκολ και έφερε το ματς στα ίσια στο 14' με εκτέλεση φάουλ του Μπινιώρη που κατέληξε στα δίχτυα για το 1-1.
Στη συνέχεια και με ανεβασμένη ψυχολογία η Εράνη πατούσε πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο και έχασε ευκαιρίες για δεύτερο γκολ με τους Κωνσταντόπουλο και Καραμπέτσο. Ειδικά η φάση του 15' ήταν κλασική για την Εράνη, με τον Κωνσταντόπουλο να κλέβει την μπάλα από τον Καψάλη και να πλασάρει, με τον Μανουσάκη να αποκρούει σωτήρια.
Λίγο πριν το ημίχρονο οι πράσινοι ζήτησαν πέναλτι σε χέρι αμυντικού της Ρόδου, με τον κ. Γεωργόπουλο να μην δίνει την παράβαση.

Με αμφισβητούμενο πέναλτι το 2-1 στο 54'

Στο δεύτερο μέρος η Εράνη απείλησε νωρίς με τον Παπαδόπουλο, όμως στο 54' δόθηκε πέναλτι στη Ρόδο σε ανατροπή του Λαθύρη από τον Μπινιώρη, ένα πέναλτι που αμφισβήτησαν έντονα οι φιλοξενούμενοι.
Το πέναλτι μετέτρεψε σε γκολ ο Μπαρμπαρούσης και έδωσε το προβάδισμα και πάλι στη Ρόδο (2–1).
Η Εράνη μετά από πέντε λεπτά είχε μια καλή στιγμή να ισοφαρίσει με τον Κωνσταντόπουλο.
Στο 75’ ο Μπαρμπαρούσης με προβολή από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 3-1, με τους ανθρώπους της Εράνης να φωνάζουν για καθαρό φάουλ του σκόρερ στον Μπουρδέκα.
Διαιτητής ήταν ο Γεωργόπουλος (Πειραιώς), με βοηθούς τους Καρακελέ και Αντωνόπουλο από τον ίδιο σύνδεσμο
ΡΟΔΟΣ: Μανουσάκης, Πατσιαβούρας, Καψάλης, Ζαχαρός (79’ Γκολφινόπουλος), Μπαρμπαρούσης, Τρόκα (88’ Ξεπαπαδάκης), Ζούνης (88’ Μπουρνέλης), Λάσκαρης, Νικολόπουλος, Γωνιωτάκης, Λαθύρης (63’ Ζανάκης).
ΕΡΑΝΗ: Σαββίδης, Καπλάνης (79’ Λακριντής), Μπινιώρης, Τσερπές, Μπουρδέκας, Παπαδόπουλος, Κοτσιανούλης, Κωνσταντόπουλος (69’ Σινάνι), Γκεβόρι (60’ Φλαριώτης), Πουλιανός, Καραμπέτσος.

Δύο ακόμη μεταγραφές η Εράνη

Δύο ακόμη μεταγραφές πραγματοποίησε τις προηγούμενες ημέρες η Εράνη. Την Παρασκευή η φιλιατρινή ομάδα ανακοίνωσε την απόκτηση του Πολωνού κεντρικού αμυντικού Szymon Mroczko.
Ο 23χρονος Πολωνός αμυντικός έρχεται να καλύψει το κενό που άφησε στα μετόπισθεν η παραχώρηση του Γιώργου Πέππα στη "Μαύρη Θύελλα".
Η ανακοίνωση της φιλιατρινής ομάδας αναφέρει:
"Το Δ.Σ. της ομάδας μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να γνωστοποιήσει την ολοκλήρωση μιας εκ των πιο ξεχωριστών μεταγραφών στην ιστορία του συλλόγου, ολοκληρώνοντας την επίτευξη της συμφωνίας με τον 23χρονο Πολωνό αμυντικό Szymon Mroczko.
Ο νεαρός κεντρικός οπισθοφύλακας με πολλές παραστάσεις και πολυάριθμες συμμετοχές στην πρώτη Εθνική κατηγορίας της χώρας του καταφθάνει στα Φιλιατρά γεμάτος όρεξη για να αποδείξει την αγωνιστική του αξία και να αναδειχθεί στις εθνικές κατηγορίες της Ελλάδας δια μέσου της Εράνης.
Έχοντας ξεκινήσει την σταδιοδρομία του από την Γκόρνικ και πραγματώσει μεταγραφές ιδιαίτερα κοστοβόρες κατά την διάρκεια της σταδιοδρομίας του, αποκτήθηκε με ελεύθερη μεταγραφή, παίζοντας μέχρι πρότινος με τα χρώματα της Elblag στην δεύτερη εθνική της Πολωνίας. Τον καλωσορίζουμε στην ποδοσφαιρική μας οικογένεια και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με τη φανέλα της ομάδας μας".
Το Σάββατο η Εράνη προχώρησε στην απόκτηση του 23χρονου μεσοεπιθετικού Αποστόλη Κοτσιανούλη.
Η ανακοίνωση αναφέρει:
"Μεταγραφή με άρωμα Superleague 2 για την ομάδα μας που εντάσσει στο δυναμικό της τον 23χρονο μεσοεπιθετικό Αποστόλη Κοτσιανούλη.
Ο ταχύτατος νεαρός άσος ξεκίνησε την σταδιοδρομία του από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού Πειραιώς και στη συνέχεια αγωνίστηκε στη Β´ Εθνική με τα χρώματα της ΑΕΛ και του Απόλλωνα Λάρισας.
Τη φετινή σεζόν αγωνίστηκε στον 3ο όμιλο της Γ´ Εθνικής, με την φανέλα της πρωτοπόρου ΠΑΣ Κορίνθου, από την οποία και αποκτήθηκε.
Τον καλωσορίζουμε στην ποδοσφαιρική οικογένεια της Εράνης και του ευχόμαστε υγεία και πολλά γκολ με τα χρώματα της ομάδας μας".
Στον αντίποδα από την Εράνη αποχώρησαν δύο ακόμη ποδοσφαιριστές και συγκεκριμένα οι Δημήτρης Μπάρκας και Περικλής Δημητρίου.