Δευτέρα, 22 Ιανουαρίου 2024 14:55

Α.Ε. ΜΑΝΗΣ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ 7-1: Παράσταση για έναν ρόλο

Γράφτηκε από τον

"Καταιγιστική" η Α.Ε. Μάνης νίκησε στον Κάμπο με το ευρύ 7-1 τον προτελευταίο Εθνικό Μελιγαλά και συνεχίζει μαζί με τον Μιλτιάδη στην κορυφή της Α' τοπικής.

Οι πρωτοπόροι πέτυχαν την 11η νίκη τους σε 13 ματς και θα πάνε με τη ψυχολογία στα ύψη στη Μεσσήνη το προσεχές Σάββατο, για το ντέρμπι με τον Πάμισο.

Από δύο γκολ σημείωσαν οι Μελενικιώτης, Μουλιάτος, ενώ σκόραραν και οι Π. Πουλάκος, Γλέζος και Κουλόπουλος στο ντεμπούτο με την ΑΕΜ. Για τους φιλοξενούμενους το γκολ της τιμής σημείωσε ο Τσουμπλέκας.
Ο "χορός" των γκολ άνοιξε στο 31' με τον Μελενικιώτη και στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, ο Π. Πουλάκος πέτυχε το 2-0. Στο 58' ο Γλέζος έκανε το 3-0, για να ακολουθήσουν δύο γκολ από τον Μουλιάτο στο 71' και στο 73'. Το δεύτερο προσωπικό του γκολ και έκτο της Μάνης πέτυχε ο Μελενικιώτης στο 87'.
Ο Τσουμπλέκας σημείωσε στο 87' το 6-1 και το τελικό 7-1 διαμόρφωσε ο Κουλόπουλος στο 88'
Α.Ε. ΜΑΝΗΣ: Κόκκαλης, Σπυρέας, Π. Πουλάκος, Γιαννής, Στυλιανόπουλος, Τζανετέας, Αρβανίτης (60' Mπάλας), Μελενικιώτης, Κυρ. Πουλάκος (72' Σπυρόπουλος), Γλέζος (60' Κουλόπουλος), Μουλιάτος (75' Ντερβίσι).
ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ: Δημητρέλης, Αντώνακας (75' Κωσταγιάννης), Γεωργόπουλος, Διακουμάκος, Αθανασιάδης, Τόσκα, Λάσκαρης, Πρεκεζές, Ξυδιάς, Παπαδόπουλος (75' Τσουμπλέκας), Βουρνάς.