Δευτέρα, 22 Ιανουαρίου 2024 18:30

ΡΑΧΗ - ΜΕΘΩΝΗ 1-2: Νέο διπλό με ανατροπή στο 91'

Γράφτηκε από τον

 

Μετά την Κορώνη, η Μεθώνη πέρασε νικηφόρα και από την Καλαμάτα, επικρατώντας το Σάββατο με 2-1 της Ράχης στο γήπεδο "Π. Μπαχράμης".

Μια νίκη που ήρθε με ανατροπή, καθώς οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 73' με σουτ του Πάνου μέσα από την περιοχή. Η Μεθώνη ισοφάρισε στο 76' με κεφαλιά του Μεμά και έκανε την ανατροπή στο 91' με τον Σαμπάνι, έπειτα από δυνατό πλάγιο άουτ του Μπεγέτη και σύγχυση στην άμυνα της Ράχης.

Ο Μπεγέτης στο πρώτο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 38' δεν μπόρεσε να νικήσει από τα 11 βήματα τον Τσέλα που μπλόκαρε. Το πέναλτι καταλογίστηκε σε χέρι του Τριανταυφλλίδη, με τη Ράχη να φωνάζει για επιθετικό φάουλ στο ξεκίνημα της φάσης.

Η καλαματιανή ομάδα δεν μπόρεσε έτσι να δώσει συνέχεια στο διπλό στη Σπερχογεία και να αυξήσει τη διαφορά από τις τελευταίες θέσεις.
Το ματς διαιτήτευσε ο Πλακογιάννης με βοηθούς τους Γ. Μιχαλόπουλο και Ταβουλαρέα.
Π.Α.Σ. ΡΑΧΗ: Τσέλα, Κιόρρι, Βράπι, Τριανταφυλλίδης, Σκιάς, Τζιόλας, Πάνου (76’ Tόμασσεκ), Μπέγκα, Μαστρόκαλος (70’ Ζωγόπουλος), Μαράι, Αντωνόπουλος (85’ Γεωργιόπουλος).
ΜΕΘΩΝΗ: Οικονομόπουλος, Παρασκευόπουλος, Τσιμικλής, Δήμος, Τσάνε, Σπαντιδέας, Μάραντος (56’ Παυλόγιαννης), Μεμά (89’ Καραγλάνης), Ζόμπολος, Σαμπάνι (93’ Μίχος), Μπεγέτης.