Τετάρτη, 24 Ιανουαρίου 2024 11:14

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Την Κυριακή στην Ηλιούπολη

Γράφτηκε από τον
“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Την Κυριακή στην Ηλιούπολη

 

Την Κυριακή 28 Ιανουαρίου θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Ηλιούπολη η Καλαμάτα για την 16η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Super League 2.

Η αναμέτρηση θα φιλοξενηθεί στο γήπεδο της Ηλιούπολης και θα ξεκινήσει στις 3 το μεσημέρι. Πρόκειται για ένα κρίσιμο ματς για τη “Μαύρη Θύελλα” που καλείται να βγάλει αντίδραση και να πάρει το διπλό το οποίο αγνοεί εδώ και 3,5 μήνες! Αλλωστε είναι οκτώ βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Καλλιθέα και δεν έχει περιθώρια για άλλη απώλεια και ενώ ακολουθεί ντέρμπι στο Στάδιο με τον Ιωνικό.
Αναλυτικά το πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής:

Σάββατο 27/1
Τηλυκράτης Λευκάδας - Ολυμπιακός Β'
Γήπεδο Λευκάδας, 3 μ.μ.

Κυριακή 28/1
Παναθηναϊκός Β' – Γιούχτας
Γήπεδο Απ. Νικολαϊδης, 3 μ.μ.
Καλλιθέα – Αιγάλεω
Γήπεδο Γρ. Λαμπράκης, 3 μ.μ.
Ηλιούπολη – Καλαμάτα
Γήπεδο Ηλιούπολης, 3 μ.μ.
Παναχαϊκή – Χανιά
Γήπεδο Αγυιάς, 3 μ.μ.
Ιωνικός - Διαγόρας Ρόδου
Γήπεδο Νεάπολης, 3.45 μ.μ.

Εφτασαν τις δέκα οι αποχωρήσεις!

Από εκεί και πέρα χθες η διοίκηση της μεσσηνιακής ομάδας ανακοίνωσε την αποχώρηση τριών ακόμη ποδοσφαιριστών, που δεν υπολογίζονταν από τον προπονητή Μάκη Χάβο. Ο λόγος για τους Σέλσο Ραπόζο, Στέργιο Δημόπουλο και Γιώργο Λαδά. Η ανακοίνωση αναφέρει:
“Η ΠΑΕ Καλαμάτα ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές Σέλσο Ραπόζο, Στέργιο Δημόπουλο και Γιώργο Λαδά.
Τους ευχαριστούμε για όσα πρόσφεραν και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα τους”.
Ετσι οι αποχωρήσεις από το ρόστερ της Καλαμάτας τον Ιανουάριο έφτασαν τις δέκα, μιας και είχαν προηγηθεί οι Μπράιαν Μπενίτεζ, Τζέρσον Καμπράλ, Αλέξανδρος Αρναρέλλης, Βασίλης Καραγκούνης, Νίκος Μπαξεβάνος, Θανάσης Παπατόλιος, Χρήστος Ρόβας.