Τετάρτη, 24 Ιανουαρίου 2024 13:59

ΜΙΚΤΕΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Εντυπωσιακή νίκη για την Κ14 με Κεφαλλονιά/Ιθάκη, "λευκή" ισοπαλία η Κ16

Γράφτηκε από τον
ΜΙΚΤΕΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Εντυπωσιακή νίκη για την Κ14 με Κεφαλλονιά/Ιθάκη, "λευκή" ισοπαλία η Κ16

Μία νίκη για την Κ14 και μία ισοπαλία για την Κ16 ήταν ο απολογισμός των μικτών ομάδων Μεσσηνίας στους χθεσινούς αγώνες που έδωσαν με τις αντίστοιχες της Κεφαλλονιάς/ Ιθάκης στο Αθλητικό Κέντρο της ΕΠΣΜ στον Κορδία.

Οι αναμετρήσεις ήταν εξ αναβολής της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος προεπιλογής εθνικών ομάδων της ΕΠΟ.
Η Κ14 επικράτησε με το εντυπωσιακό 10-1 της νησιώτικης ομάδας και έκανε το “2 στα 2” μιας και είχε νικήσει και στην πρεμιέρα την Ηλεία εκτός έδρας με 3-1. Τρία γκολ έβαλε ο Ανδρινόπουλος, από δύο οι Δημητρίου, Αγγελακάκης και Μητσέας και ένα ο Αργυρόπουλος.

Οι συνθέσεις:
Κ14 ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Αντωνόπουλος, Γιαννακόπουλος, Παπαχριστοφίλου, Λαμπρόπουλος, Σπυρόπουλος, Σκιαδόπουλος, Χρυσοβέργης, Μανιάτης, Ανδρινόπουλος, Δημητρίου, Αγγελακάκης. Επαιξαν και οι Στρατικόπουλος, Λίτσας, Μητσέας, Αργυρόπουλος και Μαντάς.
Κ14 ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ ΙΘΑΚΗΣ: Κουρκουμέλης, Γρηγορόπουλος, Τσονίδης, Τζαφέρι, Μπίντα, Λουκάς, Νταουτάι, Σώτηρας, Κεφαλληνός, Βουτσινάς, Χριστοφοράτος.
Από την άλλη η Κ16 (ομαδική φωτό) δεν κατάφερε να πάρει την πρώτη της νίκη μιας και έμεινε στο 0-0 με την Κεφαλλονιά/Ιθάκη, αν και είχε αρκετές ευκαιρίες για να σκοράρει.
Οι συνθέσεις:
Κ16 ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Π. Βαρελάς, Γιαμαρέλος, Μπούνας, Σεντεμέντες, Κανελλόπουλος, Κάτσος, Τόλιας, Σ. Βαρελάς, Καλογερόπουλος, Ζαχαριάς, Δημόπουλος. Επαιξαν και οι Καραμπότσος, Κιοσσές, Παπαδόπουλος και Σταθόπουλος.
Κ16 ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ/ΙΘΑΚΗΣ: Βλάχος, Βλάντι, Θεοδωράτος, Πλατανίτης, Ζυκάι, Ζάβαλης, Παπαβασιλείου, Αλυσανδράτος, Ζούκα, Προσαλέντης, Μέσσαρης.