Σάββατο, 27 Ιανουαρίου 2024 17:31

Α' ΤΟΠΙΚΗ: Ο Πάμισος πήρε το ντέρμπι, πρωταθλητής χειμώνα ο Μιλτιάδης

Γράφτηκε από τον
Α' ΤΟΠΙΚΗ: Ο Πάμισος πήρε το ντέρμπι, πρωταθλητής χειμώνα ο Μιλτιάδης

Ο Πάμισος ήταν ο θριαμβευτής του ντέρμπι της 15ης αγωνιστικής της Α' τοπικής, μιας και επιβλήθηκε με 2-1 της Μάνης.

Οι Νησιώτες με δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο του νεοαποκτηθέντα Κόντο από τη Ζιμπάμπουε προηγήθηκαν με 2-0 και είχαν ευκαιρίες και γι' άλλα τέρματα.
Η Μάνη μείωσε στις αρχές του δευτέρου με τον Μουλιάτο, αλλά η ομάδα της Μεσσήνης ήταν φανερά ανώτερη και έφτασε στη νίκη, χάνοντας κλασικές ευκαιρίες για να διευρύνει το προβάδισμα της. Αυτή ήταν η δεύτερη ήττα στο πρωτάθλημα για τους Μανιάτες και πρώτη μετά από αυτή στην πρεμιέρα από την Κορώνη!
Την ήττα αυτή εκμεταλλεύτηκε ο Μιλτιάδης που νίκησε στους Γαργαλιάνους με 4-1 τη Θύελλα Χαρακοπιού και αναδείχθηκε πρωταθλητής χειμώνα.
Δύο γκολ για την ομάδα του Πύργου έβαλε ο Τσουλάκος και από ένα οι Αθανασόπουλος και Πολίμος.
Η Κυπαρισσία συνέχισε την εξαιρετική της πορεία μιας και επικράτησε με 3-0 της Κορώνης εκτός έδρας, με σκόρερ τον νεοαποκτηθέντα Τσουκαλά και τους Μαλισόβα και Βλαχόπουλο.
Η Σπερχογεία πέτυχε την πρώτη της νίκη μέσα στο 2024, επικρατώντας με 4-2 του Ολυμπιακού Ανάληψης, ενώ διπλό παραμονής σημείωσε ο Ηρακλής Καλαμάτας στο Μελιγαλά επί του ΕΘνικού με 3-2 και ενώ έχανε με 2-0! Στο βραδινό ματς στο "Π. Μπαχράμης" ο Τέλλος Αγρας σημείωσε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα (2-1 τη Ράχη) και ξεκόλλησε από την τελευταία θέση της βαθμολογίας!
Στη Μεθώνη ο ΑΟΜ πέτυχε την τρίτη σερί νίκη του, 3-1 το Διαβολίτσι. Αναλυτικά τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής του α' γύρου:
Μεθώνη – Διαβολίτσι 3-1
Ακρίτας Κορώνης – Κυπαρισσία 0-3
Σπερχογεία – Ολυμπιακός Ανάληψης 4-2
Πάμισος – Α.Ε. Μάνης 2-1
Μιλτιάδης – Θύελλα Χαρακοπιού 4-1
Εθνικός Μελιγαλά – Ηρακλής Καλαμάτας 2-3
Ράχη – Τέλλος Αγρας 1-2
Ρεπό: Πανθουριακός