Δευτέρα, 29 Ιανουαρίου 2024 17:11

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ - ΘΥΕΛΛΑ ΧΑΡΑΚΟΠΙΟΥ 4-1: Πρωταθλητής χειμώνα με την 5η σερί νίκη

Γράφτηκε από τον
ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ - ΘΥΕΛΛΑ ΧΑΡΑΚΟΠΙΟΥ 4-1: Πρωταθλητής χειμώνα με την 5η σερί νίκη

Τη μοναξιά στην κορυφή στην Α' τοπική απολαμβάνει από το Σάββατο ο Μιλτιάδης.

Η ομάδα του Πύργου Τριφυλίας νίκησε με 4-1 στους Γαργαλιάνους τη Θύελλα Χαρακοπιού και εκμεταλλεύτηκε την ήττα της Α.Ε. Μάνης στη Μεσσήνη από τον Πάμισο, ξεφεύγοντας 3 βαθμούς από τους Μανιάτες. Αυτή ήταν η πέμπτη σερί νίκη για τον Μιλτιάδη, που κατέκτησε και τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα στο φινάλε του α' γύρου.
Ο Τσουλάκος στο 40' έδωσε προβάδισμα στους πρωτοπόρους και στο 55' ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος, Βασίλης Αθανασόπουλος έκανε δύο τα τέρματα του Μιλτιάδη. Η Θύελλα μείωσε σε 2-1 στο 69' με τον Βασιλογιαννακόπουλο, αλλά στο 81' ο Τσουλάκος με το δεύτερο προσωπικό του γκολ εδραίωσε ουσιαστικά τη νίκη του Μιλτιάδη. Στο 93' ο Πολίμος διαμόρφωσε το τελικό 4-1 με απευθείας εκτέλεση φάουλ.
ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ: Κωνσταντακόπουλος, Σταθόπουλος, Ι. Τσόπελας, Καντούτσης (71′ λ.τρ. Πολίμος), Μπουτσικάκης, Δημητρίου, Τσιγαρίδης, Μπάρκας (71′ Γεωργιόπουλος), Αθανασόπουλος, Τσουλάκος (90′ Α. Τσόπελας), Σαραντόπουλος (90′ Χρονόπουλος).
ΘΥΕΛΛΑ ΧΑΡΑΚΟΠΙΟΥ: Νέγκογλου, Ορφανός, Μαρκάκης, Πανταζόπουλος, Γουρνάς, Μωράκης (90′ Τομαράς), Δουρούμης, Αντωνίου (90′ Κυριακάκης), Πανταζής, Βασιλογιαννακόπουλος (74′ Κωνσταντακόπουλος), Ηλιόπουλος (85′ Κωστέας).