Δευτέρα, 29 Ιανουαρίου 2024 18:00

ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ – ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ 0-3: Καθάρισε από το α’ μέρος

Γράφτηκε από τον
ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ – ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ 0-3: Καθάρισε από το α’ μέρος

Την τρίτη νίκη στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια σημείωσε το Σάββατο η Κυπαρισσία, που νίκησε εκτός έδρας τον Ακρίτα Κορώνης με 3-0.

Με δύο γκολ στην πρώτη, σχεδόν, μισή ώρα του παιχνιδιού και άλλο ένα στις αρχές του δευτέρου μέρους, η ομάδα της Κυπαρισσίας πέρασε αλώβητη από της έδρα της Κορώνης και παρέμεινε για άλλη μια αγωνιστική μόνη στην 4η θέση της βαθμολογίας.
Ο Ακρίτας Κορώνης δεν μπόρεσε να απειλήσει ουσιαστικά την εστία του Παπά ώστε να διεκδικήσει κάποιο θετικό αποτέλεσμα και γνώρισε την 6η της ήττα στο πρωτάθλημα.
Στο 17’ ο Μαλισόβας πέτυχε το 0-1, στο 34’ ο Τσουκαλάς σημείωσε το 0-2 και το τελικό 0-3 διαμόρφωσε στο 48’ ο Βλαχόπουλος.
Το ματς διαιτήτευσε ο Πλακογιάννης, που είχε βοηθούς διαιτητές τους Σαπουτζή, Διακουμάκο.
ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ: Βαρβεράκης, Παναγιωτόπουλος, Κουτσουμπός, Φέστας, Μουτζούρης, Ψυχογιάννης, Καλογερόπουλος (68’ Χοτζόλι), Κυριόπουλος (46’ Παπαθεοδώρου), Τσάνι (89’ Λαμπρόπουλος), Ρουμελιώτης (80’ Τσελάι), Πεΐδης.
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Παπάς, Οικονομόπουλος, Ζαφείρης, Μπούνας (71’ Μιτρόφ), Ντιόπ, Πραντάλος, Σπυρόπουλος, Μαλισόβας, Τσουκαλάς (64’ Καραβούλιας), Θώδης (89’ Πολυζωγόπουλος), Βλαχόπουλος.

Φωτό: Χρυσοβαλάντη Λευτάκη