Δευτέρα, 29 Ιανουαρίου 2024 18:34

ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ 4-2: Με χατ – τρικ του Ηρακλή Καραχάλιου

Γράφτηκε από τον
ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ 4-2: Με χατ – τρικ του Ηρακλή Καραχάλιου

Σημαντική νίκη στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή στην κατηγορία πέτυχε το Σάββατο στην έδρα της η Σπερχογεία, που νίκησε τον Ολυμπιακό Ανάληψης με 4-2.

Με τους τρεις βαθμούς οι “ταύροι” πήραν βαθμολογική ανάσα, αφού ανέβηκαν στη 10η θέση και έφτασαν τον προχθεσινό αντίπαλο τους. Βέβαια για να πετύχουν το στόχος της παραμονής θα χρειαστούν και άλλα θετικά αποτελέσματα, καθώς έχουν μπροστά τους έναν γύρο. Ο Ηρακλής Καραχάλιος ήταν ο πρωταγωνιστής του αγώνα, καθώς έβαλε τα τρία από τα τέσσερα γκολ της Σπερχογείας, και βοήθησε την ομάδα του να φτάσει στην νίκη.
Ο Ολυμπιακός Ανάληψης, που επίσης αγωνίζεται για την παραμονή του στην κατηγορία, το μόνο που κατάφερε στη διάρκεια του ματς ήταν να μειώσει δύο φορές το σκορ, αλλά δεν ήταν αρκετά ώστε να φύγει από τη Σπερχογεία με κάποιο θετικό αποτέλεσμα.
Στο 7’ ο Ηρ. Καραχάλιος έβαλε μπροστά στο σκορ τους γηπεδούχους και 10 λεπτά ο Γιακουμής “έγραψε” το 2-0. Στο 51’ ο Διονυσόπουλος μείωσε προσωρινά σε 2-1 και στο 63’ ο Ηρ. Καραχάλιος έκανε το 3-1. Στο 70’ ο Δασκαλάκης σημείωσε το 3-2 και στο 87′ ο Ηρ. Καραχάλιος με το 3ο προσωπικό του γκολ πέτυχε το τελικό 4-2.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Ηλ. Νικολόπουλος που είχε βοηθούς τους Βανικιώτη, Λιανό.
ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ: Μπακλέσης, Μούρτο, Μπούνας, Μαρίνος (83’ Τσάκωνας), Σπύρος, Σαούτης, Τσέρτος, Πανταζής (65’ Ι. Καραχάλιος), Ηρ. Καραχάλιος, Γιακουμής (75’ Ηλ. Δημητρίου).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ: Αργυρόπουλος, Γκαργκουλάς (85’ Γιαννόπουλος), Χριστόπουλος, Λένα, Αποστολίδης, Δασκαλάκης, Μακαρούνης (24’ Σταματόπουλος), Διονυσόπουλος, Θεοδοσόπουλος, Θεοδωρακόπουλος, Θ. Δημητρίου.