Τρίτη, 30 Ιανουαρίου 2024 09:42

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Συμφώνησε με Τερζή, πριν φύγει ο Χάβος!

Γράφτηκε από τον
“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Συμφώνησε με Τερζή, πριν φύγει ο Χάβος!

Ο Μάκης Χάβος φεύγει, ο Απόστολος Τερζής… έρχεται.

Η κυριακάτικη ήττα από την Ηλιούπολη, έφερε ραγδαίες εξελίξεις στη “Μαύρη Θύελλα”, καθώς ο πρόεδρος Γιώργος Πρασσάς αποφάσισε να λυθεί η συνεργασία με τον Χάβο, που ανέλαβε τα ηνία στις 7 Νοεμβρίου, υπογράφοντας συμβόλαιο διάρκειας 1,5 έτους!
Ο αντικαταστάτης του, θα είναι ο πρώην προπονητής του Αρη Θεσσαλονίκης, Απόστολος Τερζής, με τον οποίο έχει επέλθει προφορική συμφωνία και αναμένεται σήμερα το μεσημέρι στην Καλαμάτα για να πιάσει δουλειά και να ανακοινωθεί.
Μέχρι την ώρα που γράφονταν πάντως αυτές οι γραμμές, η μεσσηνιακή ομάδα δεν είχε ανακοινώσει το “διαζύγιο” με τον Χάβο, αλλά οι επαφές για νέο τεχνικό είχαν ξεκινήσει από την Κυριακή.
Αμέσως μετά δηλαδή την ήττα από την Ηλιούπολη, που έφερε την Καλαμάτα 11 βαθμούς μακριά από την κορυφή της Super League 2.
Ο Τερζής θα κλείσει στις 13 Μαρτίου τα 53 του χρόνια. Ξεκίνησε το 2015 την προπονητική του καριέρα στην ομάδα νέων της Βέροιας και αργότερα στην πρώτη ομάδα, ακολούθησε η Σπάρτη και από το 2018 ήταν στο τεχνικό τιμ του Αρη, στον οποίο έχει εργαστεί κυρίως ως υπηρεσιακός τεχνικός, ενώ το καλοκαίρι ο Θεόδωρος Καρυπίδης του έδωσε την ευκαιρία να καθίσει από την αρχή της σεζόν στον πάγκο των “κίτρινων”, αλλά μετά την ήττα από τη Λαμία αποτέλεσε παρελθόν.
Ο Τερζής θα γίνει ο τρίτος προπονητής που θα καθίσει στον πάγκο της Καλαμάτας την περίοδο 2023-2024.
Η σεζόν ξεκίνησε με τον Περικλή Αμανατίδη, που αποχώρησε μετά την ήττα από τον Ιωνικό την 6η αγωνιστική (4 νίκες, 2 ήττες).
Ο Μάκης Χάβος έκανε ντεμπούτο με τον Τηλυκράτη και είχε απολογισμό 3 νίκες, 4 ισοπαλίες και 3 ήττες.

Δευτέρα με Ιωνικό

Την Δευτέρα θα διεξαχθεί το εντός έδρας ματς της Καλαμάτας με τον Ιωνικό για την 17η αγωνιστική του β’ ομίλου της Super League 2. Ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά από το Action24 και σήμερα αναμένεται να γίνει γνωστή και η ώρα της σέντρας, όπως και των υπόλοιπων αναμετρήσεων. Στο ντέρμπι με τον Ιωνικό θα κάνει το ντεμπούτο του στον πάγκο και ο Απόστολος Τερζής.