Τετάρτη, 31 Ιανουαρίου 2024 10:23

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Επιασε δουλειά ο Τερζής

Γράφτηκε από τον
“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Επιασε δουλειά ο Τερζής

Ο Αποστόλης Τερζής έγινε από χθες ο τρίτος προπονητής που θα οδηγήσει την Καλαμάτα στο πρωτάθλημα της Super League, μετά από τους Χάβο και Αμανατίδη.

Ο 53χρονος τεχνικός που αντικαθιστά τον Μάκη Χάβο στον ασπρόμαυρο πάγκο, έκανε χθες την πρώτη του προπόνηση με την Καλαμάτα στη Μικρομάνη, αφού νωρίτερα είχε υπογράψει το συμβόλαιο του στα γραφεία της μεσσηνιακής ΠΑΕ. Τον κ.Τερζή και τους συνεργάτες του καλωσόρισαν και σύστησαν στους ποδοσφαιριστές, ο τεχνικός Διευθυντής Ευριπίδης Τσιμπανάκος και ο γενικός αρχηγός Αντώνης Μαυρέας.
Το μόνο που μένει είναι η επίσημη ανακοίνωση της ασπρόμαυρης ΠΑΕ που θα γίνει σήμερα, σχετικά με τον χρονικό ορίζοντα του συμβολαίου, αλλά και το πότε θα γίνει η παρουσίαση του πρώην τεχνικού του Αρη.
Στο τεχνικό τιμ της “Μαύρης Θύελλας” θα είναι ακόμη ο Γιάννης Μάγγος ως βοηθός προπονητή και ο Βαγγέλης Παντζαρτζίδης ως γυμναστής, με τον οποίο είχε συνεργαστεί ο Τερζής και στον Αρη.
Το ντεμπούτο του Αποστόλη Τερζή στον πάγκο της Καλαμάτας θα γίνει στο ματς (4 μ.μ.) με τον Ιωνικό την Δευτέρα στο Στάδιο.
Να σημειωθεί πως στη χθεσινή προπόνηση συμμετείχε και το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα, ο αμυντικός Στέφανος Στρούγγης.