Τετάρτη, 31 Ιανουαρίου 2024 14:07

ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ: Τέσσερις μεταγραφές και τρεις επιστροφές για τους “Ταύρους”

Γράφτηκε από τον
ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ: Τέσσερις μεταγραφές και τρεις επιστροφές για τους “Ταύρους”

Σε τέσσερις μεταγραφές προχώρησε η Σπερχογεία τις περασμένες ημέρες, ενώ και τρεις παίκτες επέστρεψαν στις υποχρεώσεις της ομάδας που για διάφορους λόγους είχαν σταματήσει.

Συγκεκριμένα οι “Ταύροι” απέκτησαν τον μεσοεπιθετικό Βασίλη Πανταζή από τον Πανθυρεατικό, που έχει αγωνιστεί και στη Γ’ εθνική με τον Πανγυθεατικό. Ακόμη έκαναν δικούς τους τον επιθετικό Δημήτρη Μαναρώλη, τον μέσο Χρήστο Μαλιόγκα και τον μεσοαμυντικό Νίκο Χρονόπουλο. Και οι τρεις αποκτήθηκαν από το Διαβολίτσι.

Ακόμη στους “Ταύρους” επέστρεψαν και θα βοηθήσουν στο δεύτερο γύρο της Α’ τοπικής οι Αποστόλης Τσάκωνας, Ηλίας Δημητρίου και Γιάννης Δημητρίου.
Στον αντίποδα παρελθόν από την Σπερχογεία αποτελούν οι έμπειροι κεντρικοί αμυντικοί Νίκος Παπαγεωργίου και Δημήτρης Κουτίβας.
Η ομάδα του Ηλία Μουρούσια πήρε νίκη – ανάσα το Σάββατο κόντρα στον Ολυμπιακό Ανάληψης και τον έφτασε στην 10η θέση και τους 12 βαθμούς.
Σήμερα οι “Ταύροι” δίνουν κρίσιμο ματς στην Κορώνη με τη Θύελλα Χαρακοπιού και στόχος τους είναι να αποσπάσουν ένα θετικό αποτέλεσμα.